Business

Det har i mange året været en forældet tanke, at smykker kun bæres af kvinder. Gennem de seneste år er der sket en positiv udvikling i smykkeindustrien til mænd. Herresmykkerne findes nu i stort set alle modebutikker, hvor du finder noget for enhver smag. Der kan dog være stor forskel i kvalitet, hvis du sammenligner de traditionelle tøjbutikkers udvalg med de lokale guldsmede rundt i landet.

Virksomhed

Jan Jørgensen Smykker

Adresse

Aabybro Centret 10, 9440 Aabybro

Telefon

96 17 02 02

E-mail

kontakt@janjorgensensmykker.dk

Webside

https://janjorgensensmykker.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 28. maj

Herresmykker fuldender dit look

Hvilke smykker går mænd med?

Der bliver i dag produceret stort set de samme typer smykker til mænd og kvinder. Der er dog stadig forskel på, hvordan disse designes osv. Du kan både finde armbånd, ringe og halssmykker til mænd i alt fra stilrene designs til mere udfordrende former og farver. Mange stærke brands som Georg Jensen og Tommy Hilfiger har også meldt sig på banen, når det kommer til herresmykkerne. Du finder dog også flere lokale guldsmede, som skaber unikke smykker, som er skabt ud fra kvalitet og godt håndværk.

Hvad skal du vælge?

Når der tales om smykker til mænd, findes der et hav af muligheder. Det kan være grænseoverskridende for nogle mænd at gå med smykker, og man kan derfor med fordel starte stille og roligt ud. Der findes alt fra simple halskæder, små armbånd eller ringe, som giver dit look et opgradering uden at tiltrække sig for meget opmærksomhed. Derudover skal du også vælge mellem de forskellige materialer som f.eks. guld, sølv eller hvidguld m.fl.

Du har nærmest uendelige muligheder, når det kommer til, hvordan dit smykke skal se ud. Du kan derfor også sammensætte smykkerne med stort set alle tøjstile, ligegyldigt om du går i jakkesæt, t-shirt eller andet.

Tag dit look til det næste niveau

Smykkerne kommer med mange fordele, og der er derfor mange argumenter for, hvorfor du bør inkorporere smykkerne i dit klædeskab. Herresmykkerne kommer i mange forskellige designs og prisleje. Du kan derfor gøre dit næste armbånd eller halskæde til en fast del af dit look uden at sprænge banken.

Er du på udkig efter herresmykker, kan du med fordel se på Jan Jørgensen Smykker, som leverer unikke armbånd, ringe og halskæder m.m. I kollektionen til mænd finder du blandt andet den populære investeringsguldbar, som du kan bære om halsen i form af en halskæde.