Business

Nogle gange skal vi transportere skrøbelige ting fra ét sted til et andet.

Virksomhed

Grafical ApS

Adresse

Nupark 45, 7500 Holstebro

Telefon

97407644

E-mail

grafical@grafical.dk

Webside

https://www.grafical.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 4. marts

Her finder du bobleplast til lave priser

Det kan eksempelvis være, at vi vil sende en pakke med nogle glas, en keramisk vase eller noget helt andet, der nemt kan gå i stykker.

Heldigvis er det muligt at få transporten til at gå nemt og sikkert, hvis de skrøbelige eller værdifulde objekter pakkes ind i bobleplast. På den måde kan du trygt og med ro i maven pakke dine ting ned og sende dem sikkert afsted.

Flere forskellige størrelser

Det kan være meget forskelligt, hvad vi ønsker at pakke ind i bobleplast. Det kan være alt fra et større møbel til små keramikskåle. Derfor kan du både få små ruller, der egner sig til emballering af helt små ting, men også store ruller til emballering af større ting.

Bobleplastrullerne er at finde i bredder fra 50 cm til 150 cm og i længder fra 10 meter og helt op til 150 meter.

Dit valg af rulle kan derfor både komme an på, hvad du skal emballere, men især også hvor mange ting du ønsker at emballere, og altså hvor stor en mængde plast der er tilstrækkelig.

Hvis du for eksempel skal pakke ting ned i flyttekasser, kan det give rigtig god mening at lægge en masse bobleplast ved, så tingene bliver beskyttet og ikke glider rundt i kassen under transporten.

Opnå den bedste beskyttelse

Det er vigtigt at være opmærksom på, at bobleplasten består af to forskellige sider. Den ene side er fyldt med bobler, hvorimod den anden side er glat. Hvis du vil opnå den bedst mulige beskyttelse ved emballeringen, bør du lade den glatte side vende ind mod det, der bliver emballeret og siden med boblerne udad.

Du kan med fordel tage et kig på det store udvalg af billigt bobleplast, så du hurtigst muligt kan få det hjem.