Business

Når det rusker herhjemme, det er koldt, trist og gråt, og det synes altid at være modvind, når man skal cykle, så oplever rigtig mange af os en meget intens rejsetrang.

Virksomhed

Explore Travel A/S

Adresse

Jægervænget 2, 9000 Aalborg

Telefon

+45 30 74 20 52

E-mail

info@explore-travel.dk

Webside

https://www.explore-travel.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 2. november

Har du udrejsetrang? Så rejs en tur til Asien

Hvad med endelig at gøre noget ved ens udrejsetrang og eksempelvis få skræddersyet en rejse til Asien?

Asien har rigtig meget at byde på, og hvis du drømmer om varmere himmelstrøg, nye kulturer og et hav af spændende oplevelser, så kunne en rejse til Asien meget vel være perfekt til dig. Blandt de mest populære rejsemål i Asien er Vietnam, Malaysia, Bali og Cambodia, der alle har noget forskelligt at byde på. Bliv klogere på hvad her.

Turen går til: Vietnam

Vietnam byder på mange slags destinationer, og der er mange ture og oplevelser i Vietnam - alt fra trekking til ture på motorcykel rundt i det smukke land. I syd kan man besøge Mekong-deltaet, i det centrale Vietnam er Hoi An en helt særlig oplevelse med små gader og en unik atmosfære, mens man nordpå kan besøge Hanoi og tage på overnatning i Halong Bay.

Turen går til: Malaysia

I Malaysia kan man opleve alt fra Kuala Lumpur, Borneo og meget mere. Malaysia er et sammensurium af mange forskellige kulturer, der er samlet i det tropiske klima. Forskellige religioner lever side om side, og det betyder blandt andet, at Malaysia har rigtig mange helligdage - alt fra Ramadanen til det Kinesiske nytår fejres nemlig. Også det malaysiske køkken byder på overraskelser og mange lokale retter, der omfatter alt fra kinesisk, indisk til malaysisk. Uanset om du vil opleve spændende kultur i flotte og unikke byer, eller om du ønsker at opleve natur og dyreliv på helt tæt hold, finder du det i Malaysia, hvilket gør det til en helt unik rejse til asien.

Turen går til: Bali

Lige øst for Java, Indonesiens tættest befolkede hovedø, ligger det populære rejsemål Bali. Øen adskiller sig fra resten af Indonesien, fordi befolkningen primært er hindu. Bali har hvert år rigtig mange turister (flere end de har af fast befolkning), men indbyggerne formår stadig at holde fast i deres dagligdag, og man kan få et kig ind i en meget autentisk kultur. På Bali kan man opleve alt fra kridhvide sandstrande til fantastisk natur og spændende kultur. Når det kommer til rejser til asien, er dette en af favoritterne.

Turen går til: Cambodia

I Cambodia kan du opleve orientens mystik og samtidig møde et meget gæstfrit og traditionsrigt folk. I Cambodia er det stadig forholdsvist nyt med turister, og det betyder, at du kan få indblik i en autentisk, uberørt og meget spændende kultur. Noget, som blandt andet viser sig i deres kultur og bygningsværker.