Business

Efteråret skyder julefrokostsæsonen i gang.

Virksomhed

Mortens Kro

Adresse

Mølleå 4, 9000 Aalborg

Telefon

98 12 48 60

E-mail

Info@mortenskro.dk

Webside

https://mortenskro.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 18. oktober

Har du planlagt julefrokosten?

Så snart vejret vender mod det koldere, så får vi færten af julen. Overvejelserne om at få julepynten ned fra loftet ligger i baghovedet, og man undrer sig lidt over, hvad man nu egentligt skal give i julegave. Et af lyspunkterne, i den ellers så travle tid, er ofte julefrokosten. Den er efterhånden lige så dansk som flæskestegen, og derfor en af de ting mange mener er en fast del af julen. Hvad end man skal med kollegaer eller venner afsted til fest, eller den holdes derhjemme, så skal den planlægges.

Ofte er det et større gilde, man skal holde, og der er mange ting, der skal tænkes over. Musik, underholdning, drikkevarer og en god julefrokost menu er alle vigtige ting, der kan være afgørende for aftenen. Men det er også meget planlægningsarbejde. Er det sådan, at man ikke skal planlægge en julefrokost for flere hundrede mennesker, kan det være en god løsning at melde sig til en julefrokost. Her er alt planlagt, og man møder bare op til fest og god stemning. Der er også ofte god mulighed for at møde nye mennesker, da man kan melde sig til en stor fest.

Skal julefrokosten nå nye højder?

Hvis du mangler en idé til din julefrokost i Aalborg i 2019, kan du melde dig til Morten Kro’s julefrokost arrangement. De holder julefrokoster fra midt november til slut december, hver weekend. Der er mulighed for at få rigtig god mad, samtidigt med at der er sørget for underholdning og længe åbent i baren.