Business

Diamantboring, som ofte vil være betonboring, er en metode, som kan anvendes til en lang række materialer - herunder beton eller asfalt.

Virksomhed

Diamantxperten

Telefon

+45 60 65 38 00

E-mail

info@diamantexperten.dk

Webside

https://diamantxperten.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 13. november

Har du en diamantboringsopgave? Find Diamantboring i København og omegn

Diamantboring kan udføres med elektrisk eller hydraulisk boreudstyr, og alt efter hvad man skal have foretaget, vil der blive brugt den metode, der egner sig bedst.

Har du et projekt, hvortil der skal anvendes diamantboring i København og omegn?kontakt DiamantXperten, der udfører alle typer af opgaver inden for diamantskæring, diamantboring, wireskæring, asfaltskæring og så videre.

Hvad er diamantboring?

Diamantboring er en effektiv måde at arbejde i beton på, hvis du eksempelvis skal have skåret ud til vinduer, døre, el- eller VVS-installationer.

Der findes også diamantskæring, som er i samme boldgade. Til diamantskæring anvendes industridiamanter. Det er ikke dem, du kender fra guldsmeden - det er nemlig diamanter, som har fejl eller er urene, hvorfor de er værdiløse til smykker. Men når det kommer til diamantskæring/diamantboring, er de langt fra værdiløse.

En diamantboring foretages gennem gulv, væg eller loft. For at diamantbore med succes kræves der stor præcision og akkuratesse. En diamantboring kan skære igennem alle materialer på grund af diamantens hårdhed, og fordi diamanten ikke er varmeledende.

Hvad bruger man diamantboring til?

Diamantboring og diamantskæring anvendes til blandt andet at skære ud til:

– Vinduer og døre

– Ventilation

– Elkabler

– Vandrør og varmerør

Diamantboring kan bruges til effektivt at bore i materialer såsom:

– Beton

– Jernbeton

– Granit

– Murværk

Hvorfor er diamantboring effektivt?

Diamanter er blandt jordens stærkeste materialer, og fordi de er fremstillet i et så stærkt materiale, kan man via diamantboring stort set bore i alle materialer. Samtidig sikrer brugen af diamanter den ultimative præcision, således at man er garanteret et præcist og fejlfrit resultat.

Diamantboring er en særlig effektiv metode, fordi diamanten er det stærkeste materiale i verden. Derudover er der den fordel, at alle diamanter har en meget stor varmeledningsevne. Det betyder, at de er effektive ved skæring og boring, fordi de ikke bliver varme - selv ved meget høje omdrejningstal.

Forskellen på industridiamanter og diamanter til smykker

Det virker næsten helt blasfemisk at anvende diamanter i industrien, fordi de netop anses som noget smukt og uvurderligt - og tager sig bedst ud som et halssmykke eller i en flot ring. Men sandheden er, at det kun er en brøkdel af de diamanter, der trækkes ud af jorden, der egner sig til smykker.

Mange af de diamanter, man finder, har fejl eller urenheder, der gør dem uegnede til smykker - og så bruges de altså i industrien.