Business

Sommeren står for døren, og mange af os er ved at være klar på en sommer herhjemme i Danmark – og indtil videre viser vejret sig fra sin smukkeste side, hvilket tyder på, at vi kommer til at sidde ude i haven en stor del af sommeren.

Virksomhed

DLCS ApS

Adresse

Egå Møllevej 5, 8250 Egå

Telefon

50554404

E-mail

info@dlcs.dk

Webside

https://dlcs.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 23. juni

Gør indkørslen og haven sommerklar

Hvis ikke din have er helt klar til sommerens aktiviteter endnu, kan det være, at du kan finde lidt råd her i artiklen.

Vi ser nemlig på fliserens. Fliserens kan få din have og indkørsel til at stå klar til sommeren på ingen tid, hvilket giver ro til afslapning, samtidig med at du får en endnu skønnere udsigt ud over haven, når dine fliser er renset.

Rensning af fliser for flisepest

Mange husejere kender til problemet, da de fleste vil være ude for, at ens havefliser bliver dækket med flisepest og alger. Flisepest er belægninger på fliserne, som får fliserne til at se nedslidte og grimme ud. Det giver et kedeligt udtryk til haven og huset som helhed, hvorfor en omgang fliserens burde være på sin plads – specielt, når du skal nyde sommeren i haven i år.

Fliserens kan være en kompliceret proces, hvorfor det nemmeste er at finde eksperter inden for feltet. Når du får professionelle til rens af fliser, vil de også medbringe alle deres remedier. Fliserens af professionelle giver dig mulighed for at få en smuk terrasse, uden at du skal røre en finger.

Det er derfor nemt og smertefrit at få styr på haven inden sommerferien, når fliserens bliver overtaget af eksperterne. På den måde skal du selv kun stå for at slå græsset og stille havemøblerne frem – så er du sikret en fantastisk og afslappende sommer hjemme i skønne Danmark.

Fliserens priser

Priserne kan variere meget, da det i høj grad handler om kvadratmeter. Skal du derfor have renset et stort areal, vil prisen være efter dette. Derudover afhænger prisen også af produkterne. Nogle virksomheder med speciale inden for fliserens har miljøvenlige produkter, mens andre kører med nogle hårdere produkter.

Det kommer også an på, hvad du skal have lavet på fliserne. Fliserne kan nemlig blive dybderenset, desinficeret og imprægneret, hvilket man kan vælge fra og til, som man synes. En anbefaling vil dog være at tage alle behandlinger, så du også forebygger flisepesten til næste år.

Disse faktorer spiller derfor ind i prisen, men en god pris vil eksempelvis være på omkring 60-80 kr. pr. kvadratmeter for henholdsvis dybderensning, desinficering og imprægnering.

Gør det selv med knofedt

Det er også muligt at rense fliserne selv, men resultatet vil aldrig blive lige så godt, som det bliver, når fliserens bliver foretaget af professionelle. Du kan læse om, hvordan du fjerner flisepest fra dine fliser her. Vi kan røbe, at det kræver hårdt arbejde og en masse knofedt.

Det er også værd at overveje, om det kan betale sig at gøre det selv, da det alligevel kræver en god lang weekend for, at fliserne er renset. Derudover er du også nødsaget til at købe materialerne, så du har de rette sæber og det rette udstyr.