Business

Hvis du køber gardiner til Velux vinduer, så er du sikret gardiner af høj kvalitet.

Virksomhed

Gardinshoppen

Adresse

Henning Matzens Vej 8, 2000 Frederiksberg

Telefon

7020 1084

E-mail

kundeservice@gardinshoppen.dk

Webside

https://www.gardinshoppen.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 28. marts

Gør et godt køb: Få nye gardiner til Velux vinduer hos GardinShoppen

Solen kigger så småt frem igen. Måske du mangler gardiner til dine nyinstallerede Velux vinduer? Eller måske har du bare lyst til at skifte de nuværende ud? Dét er der gode råd for. Kig forbi Gardinshoppen.dk og find lige præcis de Velux gardiner, du ønsker.

Gardiner til Velux vinduer

Det skal ikke være svært at få gode kvalitets gardiner i Hjørring og omegn. Brug tiden på at kigge på det store udvalg hos Gardinshoppen igennem, inden du køber. De forhandler nemlig en masse gardiner - også til Velux vinduer.

Gardinerne kommer i forskellige former, som alle passer perfekt til din type og model af Velux vinduer. Du finder blandt andet Velux gardiner med mørklægning, persienner og det klassiske rullegardin.

Alle gardinerne er originale Velux gardiner, så du skal ikke være nervøs for, om de passer. Det eneste du skal vide på forhånd, er type og model på dine Velux vinduer, så du under bestillingen kan vælge de rigtige gardiner. Derefter kan du finde de farver og mønstre, som du kan lide.

Montering af Velux gardiner

Når du har modtaget dine gardiner, kan du hurtigt og nemt montere disse i dine Velux vinduer. Beslagene der medfølger skal placeres i de indhug, der allerede er lavet i vinduernes ramme. I nogle modeller skal der måske en skrue i beslaget for at holde det på plads.

Boksen med selv gardinet klikkes i oppe i toppen, og du kan derefter skrue de medfølgende skinner i rammen. Skinnerne hjælper med at guide gardinet langs vinduet, så de ikke hænger lodret, når de er trukket ud. Du kan nu bruge gardinet uden problemer. Så nemt er det simpelthen at montere et Velux gardin.

Stort udvalg af gardiner

Har du andre typer af vinduer i underetagen, kan du nemt bestille gardiner til dem i samme omgang. Gardinshoppen.dk har nemlig også et rigtig stort udvalg af andre gardintyper. Gardinerne bliver skræddersyet, så det eneste du skal gøre, er at måle vinduerne. Du indsender dine vinduesmål og den type af gardin. som du ønsker, og så bliver dine gardiner leveret hurtigst muligt efter produktion.

Bestiller du gardiner online hos Gardinshoppen, så er der landsdækkende levering. Så bare rolig - der er også levering til Hjørring og omegn.