Business

Skal I købe hus for første gang, kan I med fordel gøre jer en lang række af overvejelser, inden I køber jeres næste drømmebolig.

Virksomhed

Mæglerhuset

Telefon

50 929 929

E-mail

info@maeglerhuset.dk

Webside

www.mæglerhuset.dk

Annonce Virksomhedsprofil - 6. december

Gode tips til boligjagten

Det kan virke uoverskueligt, når både bankrådgiveren, ejendomsmægleren og boligadvokaten skal ind over boligkøbet. Derfor er det altid en fordel, hvis I har lavet jeres hjemmearbejde ordentligt.

I denne artikel får I en række gode råd til boligjagten, og hvad I med fordel kan have styr på inden, at I skriver under på på overdragelsen af huset.

Hav styr på økonomien

Økonomien er en af de vigtigste ting, som man skal have styr på, før boligjagten for alvor går ind. Her er det en fordel at kontakte jeres bankrådgiver om et møde angående jeres økonomi. Der er nemlig flere økonomiske perspektiver, som I skal være klar over, før I kan købe et hus. I skal blandt andet vide, hvad jeres rådighedsbeløb er, som er det beløb, I har tilbage, når alle faste udgifter er betalt. Dette spiller typisk ind på, hvor mange penge I kan låne i banken.

Husets økonomi

En anden vigtigt parameter, som kan gøre jeres huskøb og perioden herefter en del mere overskuelig, er selve husets økonomi. Et punkt, som mange købere glemmer, er, at der med et hus tit kommer uforudsete udgifter. Flytter I længere væk fra arbejdspladsen og børnenes skole, kan der opstå nye udgifter i form af ekstra transport og måske en ekstra bil.

Der er også stor forskel på priserne i byen og på landet. I byen vil priserne ofte være højere end på landet, og der kan derfor også være forskel på, hvilket lån bankerne vil stille til rådighed. Der skal derfor gøres en række forskellige overvejelser inden, I vælger placeringen af jeres bolig.

Rådgivningen kan være vigtig

Selvom flere vælger at droppe ejendomsmægleren, når de skal sælge, og boligadvokaten når de skal købe, så er det en forholdsvis lille investering i forhold prisen på jeres bolig. Det kan oftest godt betale sig at modtage rådgivning fra eksterne parter, og ligegyldigt om I skal sælge eller købe, så er det altid godt at have kompetent rådgivning ved hånden - både når der skal sælges og købes.

Boliger til salg i Nordjylland

Er I på udkig efter jeres næste bolig, har Mæglerhuset altid et stort udvalg af boliger til salg. Mæglerhuset dækker hele Nordjylland, og med afdelinger i både Nørresundby, Dronninglund og Aabybro har de et indgående kendskab til hele Nordjyllands boligmarked.