Business

Mange mennesker sætter en stor dyd i at have et moderne hjem, som lever op til alle nutidens indretningskrav

Virksomhed

Erling Christensen Møbler

Adresse

Hørmestedvej 342, 9870 Sindal

Telefon

98 93 61 55

E-mail

info@ecmh.dk

Webside

https://erling-christensen.dk

Annonce Virksomhedsprofil - 17. august

Gode råd til boligindretningen

Det er dog langt fra alle, som kigger samtlige indretningsblade eller lignende igennem. Det skyldes ofte, at det kan være en dyr fornøjelse at skifte de gamle møbler ud. En vigtig pointe er dog, at de dyrere møbler ofte har en meget længere levetid sammenlignet med nogle af de mere billige løsninger på markedet.

Møblerne er dog blot et element i dit hjem, hvor du i denne artikel kan få et par gode råd til, hvordan du kan opgradere indretningen i dit hjem.

Tænk gerne ud af boksen

Når du indretter din daglig- eller spisestue kan du med fordel tænke lidt ud af boksen. Er din stue f.eks. hvid på alle væggene, kan du overveje at male endevæggen i en anden farve eller male anderledes mønstre derpå. Derudover vælger mange også at klistre citater op på væggene eller dekorere med store billeder. Mulighederne er næsten endeløse, og du giver dit hjem nyt liv, hvis du tænker lidt ud af boksen.

Små detaljer

Selv de mindste detaljer kan nogle tilfælde gøre den store forskel. Det kan både omhandle puderne på sofaen, som bliver udskiftet til nye og mere moderne farver, eller potteplanten henne i vindueskarmen. Med de små elementer i din indretning kan du gradvist opgradere dit hjems indretning uden at sprænge banken.

Investér i de rette møbler

Ønsker du at give din dagligstue eller lignende den helt store makeover, så er møblerne et godt sted at starte. Møblerne er noget af det første man ser, når man kommer ind i stuen. Du kan derfor med fordel, hvis budgettet tillader det, investere i kvalitetsmøbler. Selvom priserne hurtigt kan skyde i vejret, når man kigger på møbler fra anerkendte designere, så hænger kvalitet, design og pris oftest sammen.

Er du på udkig efter nye møbler i Hjørring, kan du med fordel se udvalget hos Erling Christensen. Erling Christensen har et stort udvalg af møbler i tidløse designs fra mange af de største mærker i Danmark.