Business

Nogle gange kan man godt trænge til lidt nyt, og særligt i sit hjem, hvor man opholder sig rigtig meget, kan det give en rigtig god energi at rykke lidt rundt eller skifte lidt ud.

Virksomhed

My Home Møbler

Adresse

Storegade 35, 8990 Fårup

E-mail

info@mhls.dk

Webside

https://www.xn--myhomembler-mgb.dk/?gclid=EAIaIQobChMIxM6p_-KE3wIVxIayCh2VugU0EAAYASAAEgLmp_D_BwE

Annonce Virksomhedsprofil - 4. december

Giv dit hjem en stilren overhaling

Når man vælger at skifte et eller flere af møblerne ud derhjemme, skal man naturligvis først og fremmest tage udgangspunkt i sine behov. Er jeres spisebord gået i stykker, er det selvfølgelig der, I skal sætte ind først. Har I ikke sådanne akutte behov, kan I i stedet lade dig inspirere af dette lille udvalg af møbler, som giver rigtig god effekt, når de skiftes ud. Læs med her og bliv inspireret.

Chaiselong-sofa

En af de ting, som fylder rigtig meget i de fleste hjem, er sofaen. Det er der, man slapper af med familien, og det er der, man ser dronningens nytårstale med vennerne til nytår. Kort sagt, så er der rigtig mange funktioner i en sofa, og vælger du tilmed at skifte til én med chaiselong, er der endnu mere plads.

Chaiselong-sofaer er efterhånden at finde i rigtig mange hjem, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Der er plads til flere mennesker, og når I bruger den til filmaften med familien, er der ligeledes mere plads at slænge sig på. Der er modeller i forskellige prisklasser samt farver og materialer, og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Vitrineskab

Endnu et af de møbler, som man efterhånden ser i rigtig mange hjem, er vitrineskabet. Du kan få et hav af forskellige vitrineskabe i forskellige størrelser, prisklasser og udtryk, og det er bare med at finde lige præcis det, som passer ind hos jer.

Det, som vitrineskabet kan, er, at det er en stilfuld måde at opbevare nogle af hjemmets pæne ting. I og med at der ofte er glaslåger, vælger mange at placere deres flottere service eller glas i skabene, men afhængig af hvor i hjemmet vitrineskabet skal stå, kan du naturligvis fylde lige præcis det i, som du har lyst til.

Farver på væggene

Hvis du gerne vil ændre udtrykket i dit hjem, er det også en rigtig sjov idé at male én eller flere vægge i en flot farve. Det giver en stilfuld og smuk effekt i et hjem, hvis man nøjes med at male en enkelt væg i et større rum, idet det skaber en god kontrast til de hvide vægge, som findes i langt de fleste af vores hjem.

Beslutter du dig for at male én eller flere vægge, er det altid en god idé at få et par farveprøver med hjem og teste et par farver på væggen, inden du maler det hele. På den måde undgår du at ende med en farve, som ser anderledes ud på væggen, end du troede.