Business

Kan du se det for dig? Bordet er dækket, maden står klar og gæsterne begynder langsomt at dukke op.

Virksomhed

ALL4PARTY

Adresse

H.C. Ørstedsvej 17a, 9900 Frederikshavn

Telefon

+ 45 71 99 89 80

E-mail

ballonnord@gmail.com

Webside

https://www.all4party.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 13. februar

Giv din fest den rigtige stemning med rislamper

Alle med store smil og i garderobens pæneste tøj. I loftet hænger rislamper, som skaber den helt rigtige stemning, og du er helt klar til en festlig aften.

Pynten er prikken over i’et

Et gammelt ordsprog siger, at klæder skaber folk. Selvom det er et gammelt ordsprog, så er der noget rigtigt over det. Det giver nemlig et mentalt skud energi at trække i et lækkert sæt tøj og sætte håret, inden man tager til en fest.

Vidste du, at det samme gælder for pynt? Pynten er nemlig prikken over i’et. Det er jo den, som skaber stemningen i det lokale, hvor festen foregår. Duge, servietter, blomster og ikke mindst lys er med til at sætte de helt rigtige rammer. Vil du skabe en festlig stemning? Så skal du pynte op med rislamper. De kan nemlig bruges til alle fester.

Rislamper til alle fester

Skal du holde en stor fest? Så er du sikkert opmærksom på, hvor vigtigt det er med den rigtige belysning. Nogle fester skal holdes med en dunkel belysning i lokalet, hvorimod der ved andre lejligheder er brug for fuld belysning, men stadig på en hyggelig måde.

Det ønske kan du få opfyldt ved at købe rislamper til bryllup og fest. Rislamper kan fås i mange forskellige former og farver, som kan tilpasses lige præcis den fest, du har i tankerne.

Vil du gerne genbruge pyntet til en anden fest? Rislamper er ikke “engangs-pynt”, og du kan derfor bruge dem til mange forskellige fester. Det er smart, hvis du både skal holde bryllup og barnedåb inden for kort tid.

Dæk et festligt bord med billige servietter

Har du styr på alle detaljerne til din fest? Der er nemlig mange ting, der skal gå op i en højere enhed, når venner og familie samles til en festlig aften.

En af de ting er borddækningen, for når først dugen er lagt på bordet, og servicet er gjort klar, mangler der kun servietterne. Har du inviteret mange til fest? Så har du sikkert tænkt over, hvordan du holder dit budget.

Du kan holde dit budget ved at købe billige servietter til fest og hverdag. Når de bliver en del af oppyntningen med duge, rislamper og blomster, vil dine gæster sætte sig til bords med største fornøjelse. Nu er alle klar til en festlig aften.