Business

I dag farer vi alle afsted, for det er det, som vores verden forlanger af os i dag. Alle vores vidunderlige teknologiske hjælpemidler gør, at vi kan gøre mange ting i farten.

Virksomhed

Ecomia

Adresse

Hans Ditlevsensgade 26, 4800 Nykøbing F

E-mail

info@ecomia.dk

Webside

https://ecomia.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 10. december

Forsikringer om livet

Vi prøver at have styr på så mange ting som muligt på så kort tid som muligt. Og vi er ikke bange for at bruge hjælpemidler såsom vores smartphones eller andre smarte teknologiske gadgets.

Men hvordan hjælper du egentligt dig selv? Har du overvejet hvad der sker med dig, hvis du kommer ud for en ulykke, eller har du tænkt videre end det. Har du sikret din familie i tilfælde af ,du skulle dø?

Livsforsikringer er der mange, som ikke bruger ret meget tid til at tænke over, men de er faktisk rigtig vigtige, så dem du efterlader, har en mulighed for at komme videre rent økonomisk. Det er altid et tab at miste en, man elsker, men hvis det samtidigt også kræver, at det imperium man har bygget op sammen, smuldrer mellem hænderne, så kan det få katastrofale konsekvenser.

Er du forsikret nok?

Mange er fornuftigt forsikret gennem deres job, men det er ikke altid tilstrækkeligt kun at være det. Der findes jo et væld af forskellige forsikringer, og det er aldrig en dårlig ide at være godt forsikret. Har man opbygget en mindre formue, som skulle bruges på at forsøde tilværelsen som ældre, så kan den som et lyn fra en klar himmel forsvinde, hvis ikke du er forsikret korrekt. En ganske simpel ansvarshundeforsikring, som faktisk er lovpligtig at have, kan koste dig hele din formue, hvis din hund ødelægger eller bider nogen.

Det kan også være, at din ulykkesforsikring ikke dækker tilsvarende det, du skal bruge for at kunne installere dit hjem til, at du måske skal kunne komme rundt i kørestol. Derfor er det så vigtigt, at man en gang om året, kigger sine forsikringer igennem, for at se om du og din familie er dækket ordentligt og solidt, så det ikke er den økonomiske del af det, man skal tænke over, hvis uheldet er ude. Og uheldet er ude når man mindst venter det.

Når man kigger sine forsikringer igennem, så skal man tage hensyn til om der er sket nogle ting i dit/jeres liv som gør at der kan være forskel i forsikringspræmierne. Det kan være du er blevet skilt, så din indboforsikring ikke behøver dække et så stort beløb som tidligere. Det kan være, du har fået andet arbejde, hvor der er større risiko for at komme til skade. Dette har indflydelse på både din ulykkesforsikring og livsforsikring.

Skal du have nyt forsikringsselskab?

Det kan måske også være, at det er tid til at du slet og ret, skal finde et andet forsikringsselskab, da der kan være mange penge at spare. Du skal bare være opmærksom på, at finder du et andet forsikringsselskab, så skal du sørge for at være dækket mindst lige så godt, som du var i dit gamle forsikringsselskab. Det kan godt være man syntes det er dyrt at have forsikringer, men hvis man først har brug for dem, så er de uvurderlige i forhold til økonomi.

Økonomi er så vigtig i dag, da mange har både hus, og mange har også 2 biler. Dette kan få stor økonomisk betydning, hvis ikke man har styr på sine forsikringer. Her kan det ende med at man skal sælge huset og bilen for at have styr på økonomien igen.