Business

Et buket blomster er smuk, og det vil din mor med garanti sætte pris på.

Virksomhed

Interflora

E-mail

interflora@interflora.dk

Webside

https://interflora.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 2. april

Forkæl mor med blomster på mors dag

Blomster er altid en sikker vinder, når du skal give en gave til mors dag. Uanset hvem giver eller modtager er, skaber de altid glæde. Derfor kan du som søn, datter eller partner give en smuk buket blomster, som med sikkerhed vil varme hendes moderlige hjerte. Hvis din gode veninde tilfældigvis også er mor, kunne en buket blomster også være en spontan hjertevarmer.

Få blomsterne leveret

Mors dag er søndag den 12. maj, og det er på ingen måde besværligt at få blomsterne leveret til mors dør. Det er muligt at få blomsterne leveret, hvis du blot bestiller dagen før, og i de fleste tilfælde kan det også lade sig gøre på dagen, hvis du bestiller før kl. 12. Du kan ønske, at leveringen skal foregå på et bestemt tidspunkt på dagen. Dog er det ikke en garanti, at leveringen kan ske på slaget. Som udgangspunkt leveres der inden for normal butiksåbningstid. Hvis det er en firmaadresse, forsøges der at blive leveret inden kl. 16.

Endvidere kan du vælge, hvilken blomsterbutik, som blomsterne skal leveres fra afhængig af leveringsadressen. Her i Hjørring findes eksempelvis Blomsten Hjørring eller Mimosa Blomster. Selveste blomsterbukken kan du vælge i tre forskellige størrelser – lille, mellem eller stor. Hvis du foretrækker at sende roser, kan du vælge et antal på minimum fem styk i en buket. Når du har valgt bukettens størrelse, får du mulighed for også at vælge og skrive et kort med nogle kærlige ord til den skønneste mor. På den måde kan du også sætte dit personlige præg på gaven.

Hvis blomster ikke er nok

Det er muligt at tilkøbe en smuk vase til buketten. De fås i forskellige former og farver. Yderligere kan du tilfredsstille mors smagssands udover lugtesansen med blomsternes duft. Du kan nemlig vælge at sammensætte buketten med champagne, rosé eller chokolade. Noget spiseligt er med garanti også altid en sikker gavevinder!