Business

Det hænder, at man kan støde på problemer, hvor et økonomisk indspark kan være fordelagtigt.

Virksomhed

Kassekreditten

Telefon

71701060

E-mail

info@kassekreditten.dk

Webside

https://kassekreditten.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 11. september

Flyver du snart fra reden? Her er 3 udgiftsposter, du skal være opmærksomme på

Det er et højdepunkt i ethvert ungt menneskes liv, når man forlader sine forældres trygge husmure og begiver sig ud på egen færd. Her er der mange komplikationer, livsspørgsmål og basale huslige ting, som pludselig kommer på prøve, og du skal agere din egen forsøgsperson. Maden brændes på et par gange, opvasken klarer ikke sig selv, og der er regninger, som skal betales - til tiden.

Som nylig udflyttet ungt menneske er der en høj læringskurve foran dig. Det betyder dog ikke, at du ikke kan forberede dig på den. Derfor kan du her læse mere om, hvilke udgifter du bør kende som din egen baglomme, for at du ikke løber ind i økonomiske problemer. Der er nemlig så meget andet, der kræver din opmærksomhed.

Forbrugsregningen kan komme som et chok

Selve huslejen er en enkel og ligefrem udgift, som mange kan forholde sig til, eftersom det er samme beløb hver måned. Forbrug (såsom vand, varme og el) er en smule anderledes. Dette er ofte på kvartal-basis og giver derfor nogle komplikationer angående et månedligt budget. Lav derfor en overslagsregning til den gode side, og sørg for at lægge nok til side hver måned, så du ikke får problemer sidst på måneden.

Forsikringer, hvordan forløber det sig lige?

Mange glemmer udgifterne til forsikringer, når de lige er flyttet hjemmefra og ikke er dækket af mors og fars. Indbo, ulykkes og rejseforsikringer er nogle af de mest populære for unge, der lige er flyttet hjemmefra. Husk, at disse oftest betales hvert halve eller hele år.

Møbler og diverse-posten

Du skal selvfølgelig også have møbler, når du flytter hjemmefra, og du skal også have råd og tid til at have det sjovt. Derfor er det utrolig vigtigt at begynde budgetplanlægningen flere måneder før, du overhovedet flytter ud.

Mangler du alligevel penge sidst på måneden?

Såfremt du alligevel står og skraber bunden sidst på måneden, eller du er nødsaget til at investere i en seng eller andet inventar, selvom du måske ikke helt har råd, så er der mange fordele ved at optage et online lån. Her er en kassekredit i særdeleshed en langtidsholdbar løsning, indtil du er på plads.