Business

Oktoberfesten i Tyskland tiltrækker hvert år op til 7 millioner gæster, og er kendt for øl i ualmindelige store mængder, weisswurst og ikke mindst tyrolertøj.

Virksomhed

Billig Billy

Adresse

Hagensvej 16, 9530 Støvring

E-mail

webshop@billig-billy.dk

Webside

https://billig-billy.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 25. juli

Fest på rigtig tyroler-manér

Oktoberfest-garderoben har fundet vej til udklædningsfesterne herhjemme i landet, hvor især det karakteriske tyrolertøj er manges førstevalg. Vi guider dig gennem tyrolertøj til både mænd, kvinder og børn.

Der er intet, der sætter gang i en god festivitas som tyrolertøj. Det giver nemlig anledning til at leve sig ind i stemningen fra München under den store folkefest, hvor det gælder om at drikke øl af store ølkrus, mens man skråler og danser med til tyrolermusik. Til udklædningsfesten er tyrolertøj derfor oplagt. Flere steder kan man efterhånden købe sjovt tyrolertøj til gode priser, men først skal du vide, hvad du skal gå efter. Alt afhængig om tyrolertøjet er til kvinder eller mænd.

Kvindernes tyrolerkostume er simpelt: nedringet hvid skjorte, kort nederdel med et tylskørt under og lange strømpebukser. Og så skal kostumet toppes med fletninger, så håret ikke kommer ned i ølkruset. Skal du som mand anskaffe dig tyrolertøj, er det vigtigste uden tvivl lederhosen. De fantastiske brune lædershorts med påsyede seler, som kan sætte skub i enhver fest, danner kostume sammen med en ternet skjorte, en grøn tyrolerhat i filt (gerne med en fjer) og selvfølgelig knælange strømper.

Lederhosen til alle aldre

Du kan også sagtens tage de små poder med til Oktoberfest, hvis det er en neddæmpet en af slagsen. Tyrolertøj er nemlig ikke kun til voksne. De anvendelige lederhosen er også det perfekte kostume til tøndeslagningen på skolen under fastelavn, som barnet kan bruge igen og igen.

Hvis du vil sikre en tyrolergarderobe til dig selv og hele familien, kan du de fleste steder købe lederhosen til børn og voksne.