Business

Der er intet, der altid kommer lige så ubelejligt, som når bilen bryder sammen.

Virksomhed

Minifinans

Adresse

Bredgade 75, 1260 København K

Telefon

71718888

E-mail

kontakt@minifinans.dk

Webside

https://minifinans.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 11. september

Få styr på værkstedsregningen - mange danskere betaler for meget

Bilen er som regel det, der tillader, at vi kan komme til og fra arbejde, så når den går i stykker, er vi ude på dybt vand. I de fleste tilfælde kan man som regel få en lånebil hos mekanikeren, men hvis man ikke har pengene til at betale for reparationen af sin egen bil, så har man et problem. Det er ikke alle, der har indsigt i, hvordan en mekanikers hverdag fungerer, og hvad han kigger efter, når bilen er til eftersyn. Men du kan sagtens komme til at betale for meget, hvis du ikke er påpasselig.

Nogle hurtige råd - undgå værkstedsfælderne!

En værkstedsregning er sjældent en billig fornøjelse, og derfor er det ikke i din interesse, at den bliver unødvendigt forøget. Det er nemlig ikke altid, at du har tilstrækkelig faglig viden til at sætte dig ind i, hvad der helt præcist skal laves, hvis uheldet er ude.

Har du automekanikere eller motorkyndige i familien?

Det er altid en god idé at søge hjælp hos en fagspecialist eller en, der har styr på det med biler. Derfor kan du inden værkstedsbesøget blive oplyst om, hvad der trænger til at blive skiftet, og hvad der ikke gør.

Brug din fornuft

Prøver forhandleren at få dig til at punge ud for noget, som du ikke tror, du har brug for? Brug din sunde fornuft. Du kan jo altid komme tilbage, hvis det viste sig af være rigtigt.

Vælg en pålidelig automekaniker

Tag på værksted hos bilmærkets autoriserede værksted. Det kan godt være dyrere, men i det mindste har de 100 % forstand på netop din bil, og du undgår at betale for noget, du ikke har brug for.

Snapper fælden alligevel? Eller har du brug for finansiering af en værkstedsregning?

Skal du alligevel bruge et økonomisk boost? Så er et online lån en utrolig god mulighed. Når du har fundet et lån, der passer til dig, bør du som udgangspunkt kunne bekræfte lånet efter 48 timer, da der er en lovmæssig betænkningstid på det. Lån hos en ekstern udbyder er, udover at være mere fleksible, også hurtigere udbetalt end lån fra din egen bank. Så er regningen betalt på ingen tid.