Business

Du kender sikkert den overdøvende larm, der kan være på en arbejdsplads eller i et stort kontorfællesskab. Måske kender du den fra børnehaver eller skoler.

Virksomhed

Exakt

Telefon

+45 9819 3533

E-mail

exakt@exakt.dk

Webside

https://www.exakt.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 10. oktober

Få et godt arbejdsmiljø med akustikplader

Befinder man sig i et miljø, hvor samtalestøj overskygger, kan det være vanskeligt at få foretaget et reelt stykke arbejde.

For meget støj kan resultere i hovedpine og ringen for ørerne. Der er råd at hente. Fjern støj og larm med akustikplader og få et meget bedre arbejdsmiljø. Det vil i sidste ende hæve effektiviteten blandt dine ansatte og kolleger, og børn får optimal indlæring.

Akustikplader med motiv

Akustikplader fås i mange afskygninger. Du kan få neutrale akustikplader i loftet, som blot monteres med wire på de eksisterende lofter. Man vil ikke bemærke deres eksistens.

Ønsker du en mere kreativ akustikløsning, findes der heldigvis også masser af muligheder her. Har du store bare vægge i din virksomhed, på din skole eller i dit kontorfællesskab, kan du få lavet akustikplader med motiv eller logo for den pågældende institution.

Der er ingen grænser for, hvordan akustikpladerne kan se ud. Mange vælger at trykke deres logo på akustikplader, men det bliver også mere og mere populært at trykke fotos på akustikpladerne, så de ligner billeder på væggen. Med den løsning får du en rigtig god akustik, samtidig med at du får et flot, hyggeligt og indbydende arbejdsmiljø.

Vælg eventuelt fotos fra begivenheder, du og din virksomhed, din skole eller dit kontorfællesskab har deltaget i. Billeder af professionelle events kan signalere succes for dine kunder, billeder af lejrskoler eller fodboldturneringer signalerer sammenhold og opfordrer til et godt kontormiljø. Mulighederne er mange.

Skærmvægge er måske en løsning for dig

Tillader lokalerne ikke akustikplader på vægge eller i loftet, findes der også et stort udvalg af skærmvægge til kontor eller institution. Disse kommer i mange forskellige størrelser, med eller uden hjul samt i et væld af farver.

Dermed kan du finde den skærmvæg, der passer bedst til netop dit behov. Skærmvægge har mere end blot en funktion. De lydisolerer selvsagt, men de skærmer også fysisk. Indret små kontorbåse eller små lege- og fordybelsesstationer med skærmplader, og opfordr dine ansatte, elever eller børn til koncentreret udfoldelse - uden støjgener.

Skærmvægge er tilmed flytbare, og derfor kan rummet omrokeres, hvis der er behov for det. Skærmvægge er nemme at rengøre. De kan let støvsuges. Kontakt et akustikfirma, og hør hvad dine muligheder er.