Business

Energi er dyrt og gennem de sidste år er priserne steget med lynets hast. Derfor er det mere relevant nu end nogensinde før at kigge på muligheder for at spare på energien og udgifterne.

Virksomhed

Billig VVS

Adresse

Gåseagervej 12A, 8250 Egå

Telefon

70 10 66 88

E-mail

info@billigvvs.dk

Webside

https://www.billigvvs.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 10. oktober

Få dobbelt så meget ud af varmen med Genvex

Der findes rigtig mange forskellige muligheder for at få mere ud af din varme og energi end du gør i dag ved at installere et anlæg, der genvinder varmen i den brugte luft til at opvarme den friske luft udefra.

Hvad er Genvex?

Genvex er en avanceret form for ventilation, der ikke bare sørger for at trække den brugte luft ud og nedsætte risikoen for mug og skimmelsvamp. Det er også en mulighed for at få mere ud af den varme, der er i den luft, der suges ud, så der ikke spildes energi unødig energi på at varme den op. I stedet bruges den varme, der er i den brugte luft igen og den friske luft er ikke iskold, når den pustes ind.

Det er en helt unik form for genanvendelse af varme og optimal udnyttelse af energi. Du sparer på den måde på varmeregningen og forsøger på samme måde at minimere spild. Du fyrer med andre ord mindre for spurvene med et Genvex anlæg i din bolig.

Skal du rejse, kan du vælge at slukke for anlægget men åbne for spjældet, så det fungerer som almindelig ventilation, og luften på den måde ikke står stille i huset, mens I er væk.

Der findes en lang række gode og meget effektive anlæg at vælge imellem og Genvex forsøger virkelig at imødekomme alle former for behov med deres udvalg, så, hvilken model skal du vælge?

Et-rums varmegenvinding

Genvex Duka One Pro 50 er en af de mindste modeller, der er udviklet til at bruges i et rum. Den kan bruges alene i for eksempel en kælder eller måske sammen med andre, der er monteret i andre rum.

Du kan indstille denne model til at køre fire forskellige programmer, der alle giver forskellige former for udluftning og gennemstrømning af kold eller varm luft.

Passiv ventilation – her lukker du for selve ventilationen og lader spjældet stå åbent. På den måde sørger du for at få frisk luft ind på samme måde, som hvis vinduet stod på klem.Ventilation med luftindblæsning – her har du åbnet for ventilationen, der sørger for at suge frisk luft ind, men du har slået veksleren fra, så du ikke opvarmer luften, inden den pustes ind i rummet.Ventilation med udsugning – her slår du indblæsningen fra og suger kun den brugte luft ud. Har du flere anlæg monteret kan du med stor fordel bruge dem til at skabe en hurtig udluftning eller en brise om sommeren.Fugtighedsmåling – du kan også indstille din måler til at starte og stoppe ud fra en forudbestemt luftfugtighed i rummet.

Der er altså rigtig stor mulighed for at kombinere og skræddersy din udluftning og ventilation nøjagtig til dine behov.

Du kan let skabe gennemtræk ved at bruge ventilation med udsugning i stuen og ventilation med indblæsning i soveværelset og børneværelset samt badeværelset.

Få et bedre indeklima med Genvex i dag!