Business

Det danske brand Nunoo har på kort tid etableret sig som et anerkendt mærke i hele modebranchen.

Virksomhed

Tiffany

Adresse

Bispensgade 6, 9000 Aalborg

Telefon

+45 98 12 30 38

E-mail

info@tiffany.dk

Webside

https://www.tiffany.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 6. december

Få dig en Nunoo bag i ruskind

Måske du har set den populære Nunoo taske på gaden, eller måske er din veninde allerede den heldige ejer af en model. Hvis ikke, så er tidspunktet måske kommet for at se nærmere på den smukke taske.

En Nunoo bag i ruskind er som en selvfølge produceret af kvalitetsprodukter, og det er en tidløs investering. En taske fra Nunoo i ruskind er derfor også en fantastisk julegaveidé til kvinder i hele Danmark. Taskerne er elegante og klassiske i deres udtryk, hvilket gør dem perfekte til daglig brug.

Det minimalistiske design har dog også en råhed i sit look, som mixer flot med feminine kjoler, da det giver dig kant. Tasken er derfor også oplagt til at have over skulderen til julefrokosterne denne sæson.

Nunoo tasker er kvalitet og design

Når du vælger en taske fra Nunoo, får du altså både kvalitet og design. De danske designere bagved har nemlig gjort sig umage med at skabe en håndtaske, som kvinder i hele verden kan glæde sig over i mange år.

Da målet har været et tidløst produkt, er der ikke sparet på noget. Der er tværtimod tænkt på unikke detaljer, som fx sidelommer, lynlås og en lækker rem til skulderen. Herved er der i øvrigt god komfort for dig, når du bærer tasken i din dagligdag.

Find Nunoo bags hos Tiffany

Historien om Tiffany handler om en lille butik, der voksede sig større. Om gåpåmod og iværksætteri. Men historien om Tiffany handler først og fremmest om kærlighed for mode og design.

Tiffany er derfor stedet for den modebevidste kvinde, der ønsker kvalitet og at se smuk ud - hver dag. Dén historie er de stolte af den dag i dag, og det er vigtigt for dem hver dag at levere en toppræstation, så alle kvinder, der bærer deres brand, kan være lige så stolte og tilfredse med arbejdet. Bag hvert produkt er der en personlig oplevelse.

Til jul er Tiffany et fantastisk sted at shoppe gaver. Du finder derfor lækre køb til din vintergarderobe samt oplagte gavemuligheder. Dette er foruden taskerne fra Núnoo, der holder hele året rundt.

Hvis du er i tvivl om en julegave, så kan Tiffany derfor være butikken for dig. Her finder du et flot og bredt sortiment til mange forskellige moderne kvinder. Find Tiffany online eller i en by nær dig.