Business

Det tror vi, at de fleste er.

Virksomhed

BoligTex Farver & Interiør

Adresse

Suderbovej 2, 9900 Frederikshavn

Telefon

98 42 12 00

E-mail

kundeservice@boligtex.dk

Webside

https://www.farveland-butikken.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 10. april

Er du træt af rengøringsmidler, der ikke virker?

Når man er på udkig efter rengøringsmidler, vil man gerne være sikker på, at det virker efter hensigten. Derfor kan det faktisk være en god idé at undersøge, hvilke rengøringsmidler der rent faktisk har den effekt, som bliver reklameret med. Der er ikke noget værre end at have købt sig fattig i rengøringsmidler, der går hen og ikke virker.

Vær på forkant - vær kritisk

Når du skal på udkig efter rengøringsmidler, kan det være en god idé at lave lidt forarbejde samt danne sig lidt viden om, hvilke produkter der virker. Dette kan eksempelvis gøres ved at forhøre sig ved forhandlerne eller tjekke, om forhandleren har lavet en video, der omhandler produktets funktionalitet.

Der kan opstå meget forvirring og bøvl, når man skal købe rengøringsmidler. Det kan derfor også tit ende med, at man bare køber det første, som man ser. Dette er sjældent en god teknik, da man ofte ender med noget, der slet ikke virker, som man vil have det.

Fagmænd kan hjælpe dig

At spørge en fagmand om hjælp kan altid være en god idé. De ved, hvordan produkterne virker, da de jævnligt benytter disse, og derfor har de lavet et godt forarbejde, inden de har fundet frem til det produkt, som virker bedst efter hensigten. Hos Farveland Butikken har de en række rengøringsprodukter fra Welldone, som de anbefaler, at man bruger, hvis man vil have noget, der virker.

Dette er produkter, som jævnligt bliver benyttet af professionelle og faglærte, og der findes et middel til stort set alle rengøringsbehov. Om du skal have fjernet svamp fra badeværelset eller have rengjort grillen, så den bliver sommerklar, så har Welldone et produkt, der kan klare det.