Business

Hvis du står i en akut situation, hvor du har brug for en bolig, så har du måske størst chance, hvis du søger en lejebolig i vores regions hovedstad.

Virksomhed

Motion-online.dk

Webside

https://www.motion-online.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 21. august

Er du på boligjagt i Aalborg?

Eftersom Aalborg er den største by her i Vendsyssel, så vil der naturligvis også være flere boliger og en større udskiftning - især af de små og mindre lejligheder.

Er din boligsituation akut?

Viser livet sig fra den mere krisefulde side, hvor du akut står uden bolig af den ene eller den anden årsag, så kan gode råd være dyre. Du har måske forsøgt i dit nærmeste netværk uden held, og hvad gør du så?

Hvis du søger en bolig via kommunen eller diverse boligselskaber, så er det sjældent, at du får tildelt en bolig sådan lige med det samme. Dels kan der være ventelister, og dels kan det i det hele tiden være en langsommelig proces. I det tilfælde kan de sociale medier være den vej, du skal gå. Hvis du for eksempel søger på Facebook-siden lejligheder til leje i Aalborg, så vil du hurtigt kunne komme i kontakt med en eventuel udlejer. Hvis hastigheden betyder noget for dig, så brug dit virtuelle netværk. Det kan jo være, at du kender nogen, der kender nogen.

Tjek lejeboligen, inden du skriver under på kontrakten

Selv om du nok er på akut boligjagt, så bør du tjekke den bolig, du får tilbudt meget grundigt, inden du skriver under på noget. Hvis der er nogle skader på boligen, som du fint kan leve med, så sørg for, at du ikke kommer til at hæfte for dem den dag, du fraflytter boligen.

Det kan for eksempel være et trægulv, der er meget slidt, nogle køkkenlåger, der hænger eller mangler, noget med de indvendige døre, et meget slidt badeværelse og så videre. Tag billeder af det hele og få skrevet ned i kontrakten, hvad der er af skader ved overtagelsen.

Drejer det sig om skader på murværk, vinduer og udvendige døre, så sorterer det under udlejer. Store sætningsskader på murværket kan være både alvorlige og dyre at få udbedret, men det kan aldrig komme til at sortere under dig. Gå til siden her, hvis du gerne vil se, hvad en sætningsskade er. Det er som sagt husejeren, der skal tage sig af den slags.

Du skal bare sørge for at holde dit lejemål pænt og ordentligt – og så nyde alle de dejlige tilbud, som Aalborg har at byde på.