Business

I forbindelse med nedlukningen af Danmark, har mange træningsglade danskere måttet være kreative for at holde kroppen i gang uden at gå i træningscentret.

Virksomhed

At Work Skolen

Adresse

Mynstersvej 5, 3. sal, 1827 Frederiksberg C

Telefon

+45 44 48 61 00

E-mail

info@atwork.dk

Webside

https://www.atwork.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 29. juni

En uddannelse som personlig træner giver mange muligheder

Det har bevirket, at personlige trænere er blevet eftertragtede på deres viden og kreative ideer til alternative træningsmetoder.

Essensen i det at være personlig træner, er at hjælpe sine kunder til at nå deres træningsmål - uanset om det er vægttab, en sundere livsstil, mere styrke eller bedre kondition. Det er et alsidigt fag, som giver rigtig gode muligheder for at starte en selvstændig virksomhed op, og leve af at hjælpe andre mennesker.

På At Work Skolen tilbyder de blandt andet uddannelsen som personlig træner til alle, som har en sund interesse for træning, og som er villige til at lære. Uddannelsen er bygget op omkring to moduler, hvor det første fokuserer på teoretisk undervisning i basisfagene omkring træning, læring omkring bevægeapparatet, målsætning og det praktiske i at være personlig træner. Andet modul er mere dybdegående i den praktiske del af faget som personlig træner. En uddannelse til personlig træner hos At Work Skolen er ligeledes internationalt godkendt af Europe Active (EHFA), hvilket også vil fremgå på kursistens eksamensbevis. Det er altså også muligt at starte virksomhed i udlandet, hvis dette er ønsket.

Specialisér dig i dine interesseområder

Hos At Work Skolen anerkender de værdien af ekspertviden inden for specielle felter i træningsindustrien. Derfor er det muligt at tage en specialisering indenfor forskellige områder, efter endt træneruddannelse.

Når kunder opsøger en personlig træner har de ofte specifikke ønsker til, hvad de gerne vil opnå i forløbet. Kunderne er ofte også i situationer, hvor en træner med specialviden om de specifikke omstændigheder kan hjælpe bedre til at opnå kundens mål.

Hos At Work Skolen udbyder de blandt andet et speciale i personlig træning for seniorer. Det er ikke nogen hemmelighed, at kroppen bliver svagere med alderen, og mange ældre ender ofte med ikke at være aktive, dels fordi de ikke har nok viden om træning til at starte og dels fordi mange ældre ikke kan overkomme at lægge deres livsstil om. En personlig træner med speciale i seniorer, kan hjælpe ældre mennesker til en sund og aktiv livsstil, hvor livsglæde og energi er nøgleord. Specialet tages som 100% online undervisning, og giver derfor både geografisk - og tidsmæssig fleksibilitet.

Personlig træner med speciale i optimal præstation

Når det gælder at yde sit allerbedste, er det ofte den mentale styrke, der skal arbejdes på. Uanset om det er arbejdsmæssigt eller fysisk, at kunderne ønsker at yde en optimal præstation, kan de have brug for vejledning i mindset og motivation. Til det har At Work Skolen oprettet en specialisering til uddannelsen som personlig træner, som netop fokuserer på det mentale i en optimal præstation. Som personlig træner med speciale i optimal præstation er der altså rig mulighed for at komme til at arbejde med eliten - særligt atleter, som ønsker værktøjer og en sparringspartner i deres træning mod store præstationer. En sådan personlig træner er altså ikke udelukkende fokuseret på den endelige præstation, men ligeså meget på at yde støtte og faglig sparring til atleten både under konkurrence og i træningslokalet.

Lige nu er det muligt at få et af At Work Skolens personlig træner specialer til halv pris, hvis du køber det sammen med uddannelsen til personlig træner.