Business

Det kan nemt blive lidt af en udfordring at finde en gave til personen, der ingen ønsker har.

Virksomhed

Dialægt

Adresse

Klamsagervej 27, 8230 Aabyhøj

Telefon

70 23 00 80

E-mail

kontakt@dialaegt.dk

Webside

https://dialaegt.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 23. april

En sjov gaveide

Du skal til fødselsdag, men du mangler en god gave til fødselaren. Vedkommende ønsker sig umiddelbart ingenting, men du går alligevel og grubler over, hvad du kan give i gave. Det kender du sikkert godt. De fleste mennesker kender det problem, at en fødselar eller anden ikke selv har nogle gaveønsker, men man vil gerne give en personlig gave alligevel. Men hvad skal det dog være? Det er ikke nemt, og det kan hurtigt blive overfladisk og ikke særlig personligt.

Det er ikke nemt at komme på personlige og sjove gaveidéer, men her har det danske plakat brand Dialægt helt klart løsningen til dig. Dialægt laver personlige og uhyre morsomme plakater, som kan passe til enhver person og enhver lejlighed. De har gaven, som er personlig, og som modtageren af gaven kan relatere til og spejle sig selv i. De laver plakater, som blandt hedder ‘moren’, ‘faren’, ‘den gravide’, ‘hundeejeren’, ‘sygeplejersken’, ‘advokaten’, og man kunne blive ved. De laver altså sjove plakater over erhverv, situationer og roller i livet.

Plakaterne består egentlig bare af ni felter, hvor et udsagn står i. Det er sjove situationer fra eksempelvis livet som mor. De er lavet ud fra udsagn, som enhver mor nærmest med sikkerhed kan nikke genkende til og smile af. På plakaten ‘moren’ står der i ét af felterne “Spørg far”, og nedenunder er dette udsagn fra moren oversat til det, hun i virkeligheden mener, som her er “jeg er alt for træt”. Det er en sjov gaveidé til en nybagt mor, til din egen mor eller bare en kvinde, som er mor, og som ikke er bange for at grine lidt af sig selv. Plakaterne er sjove og selvironiske, men de er samtidig rigtig kærlige. De er nærmest sagt med et glimt i øjet, og derfor kan de også gå som en sød og sjov gave til næsten alle personer.

Gaven til alle begivenheder

En Dialægt plakat er en sjov gaveidé til alle livets store og små begivenheder. Der er mere eller mindre en plakat, som kan passe på enhver, og hvis ikke kan du også lave din egen udgave. Det er den perfekte gave til et svendegilde, til en kollegas jubilæum, til den nybagte mor eller far eller bare til det par, som lige har fået en lille hundehvalp. Hvis ikke du synes, at én af plakaterne rammer helt plet til den person, som du har i tankerne, så kan du designe din egen. Du har ni felter, som du kan udfylde med udsagn og en sjov oversættelse eller betydning af det udsagn.

Det kan være en rigtig sjov og ikke mindst meget personlig gave, som uden tvivl vil få et plads i modtageren hjerte. Alle mennesker kan lide, når en gave nærmest er skræddersyet til en selv, og nu kan du lave din egen Dialægt plakat til din bedste veninde med de sjove ting, I altid sagde, da I var børn.

Passer ind i alle hjem

Udover at Dialægtplakaterne er sjove og meget personlige, så er de også rigtig flotte og moderne. De er enkle i udtrykket, og der er ikke så meget spræl i dem. De passer ind i alle hjem, og de er super fine at hænge på væggen eller have stående til pynt i en lille ramme. De tilfører personlighed til hjemmet, og man kan ikke andet end lige stoppe op engang imellem og læse den. Det kan man kun blive glad og i godt humør af.

Hvis du er på udkig efter en flot, sjov og ikke mindst personlige gaveidé til en, du holder af, så er én af de mange plakater fra Dialægt et rigtig godt bud, som du ikke kan gå galt i byen med.