Business

Efterskoler er populære blandt de unge.

Virksomhed

Stidsholt

Adresse

Ørtoftvej 152, 9300 Sæby

Telefon

98 46 80 33

E-mail

info@stidsholt.dk

Webside

https://stidsholt.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 22. august

Drømmer du om at komme på idrætsefterskole?

Det er populært at tage på efterskole - det er ingen hemmelighed. Her får unge udviklet deres kompetencer, de lærer at stå på egne ben, og så bliver de samtidig en del af et fantastisk fællesskab. Mange får endda venskaber for livet.

Men hvad nu, hvis alt det samtidig blev kombineret med motion, sport og din helt store fritidsinteresse? Det er muligt på en idrætsefterskole!

Hvad er en idrætsefterskole?

På en idrætsefterskole får du alt det fede, du allerede kender fra en almindelig efterskole - men du får samtidig mulighed for at dyrke lige præcis den sportsgren, som du synes er rigtig fed, og som du måske gerne vil tage til et ekstra niveau.

Der findes mange forskellige idrætsefterskoler rundt om i Danmark, måske kender du allerede til en fed idrætsefterskole i Nordjylland for unge? En idrætsefterskole har det samme høje, faglige niveau som på enhver anden skole, men ser du på linjefagene, er det pludselig tydeligt, at det er en idrætsefterskole, der er tale om.

Hvorfor vælge en idrætsefterskole?

Linjefagene lyder ofte på badminton, fodbold, svømning, E-sport og meget mere. Hvis du meget gerne vil finde en efterskole, hvor du kan udvikle dit talent på håndboldbanen, vil en idrætsefterskole helt sikkert også været svaret for dig. Du finder nemlig din håndbold efterskole på nordjyske Stidsholt.

Det kan hurtigt blive svært at finde ud af, hvilken type efterskole der er den rette - men ikke hvis du interesserer dig for sport! Hvis du har en Mikkel Hansen gemt i maven, eller du drømmer om at blive den næste verdensmester i badminton, så er en idrætsefterskole det oplagte valg.

Og bare rolig, selvom der på en idrætsefterskole er fokus på, at dine sportslige evner skal udvikles, så bliver der ikke gået på kompromis med det faglige. Du lærer lige så meget fagligt, ja, måske endda mere, på en idrætsefterskole. Når der bliver brugt en masse energi på at dyrke din yndlingssport, bliver det også nemmere at koncentrere sig, når du skal sidde stille på en stol og høre efter i timerne.

Men noget af det bedste ved en idrætsefterskole er det helt særlige fællesskab, der opstår. Der opstår unikke venskaber, når man bruger så mange timer sammen både fagligt og i fritiden, men når man på en idrætsefterskole også ser hinanden på og uden for en håndbold-, badminton- eller fodboldbane, så opstår der noget ekstra specielt.