Business

Når højtiderne kommer omkring, bringer de en helt særlig stemning med sig. Alle tager sig tid i den travle hverdag til at være sammen om at være sammen med hinanden.

Virksomhed

By Højbjerg

Adresse

Himmerlandsgade 93, 9600 Aars

Telefon

98 62 20 07

E-mail

info@byhojbjerg.dk

Webside

https://xn--byhjbjerg-n8a.dk/shop/frontpage.html

Annonce Virksomhedsprofil - 13. december

Din tøjguide til decembers højtider

Det er det, der gør det specielt. Alle koncentrerer sig om hinanden. Der er dog en rimelig væsentlig forskel på de to højtider. Jul handler meget om hygge og den gavmildhed, der gør de særligt intime forhold til noget helt særligt. Mens nytår handler mere om at fejre, det man ikke kender til endnu. Det uventede og spændende. Julen forholder sig mere til det, du allerede kender og holder meget af. Derfor kræver det også forskellige klæder, som passer til højtidens ånd. Find det perfekte outfit til jul eller en smuk kjole til nytår fra Co’ Couture.

Hjerternes tid

Bare fordi julen handler om at hygge med dem, du holder af, betyder det ikke, at dit outfit er ligegyldigt. Det kan være, du skal holde jul med svigerfamilien, og du gerne vil tage dig ud fra bedste side. Det kan også bare være, du vil se skarp ud på julefotoet. Når alle klæder sig ordentligt på, viser det, at alle tager sig tid til at være der. Og kun der.

Fejr med Co’ Couture

Nytår er noget andet end julen. Det er en fest med meget mere gang i på både godt og ondt. Derfor kræver det også et lidt andet temperament i outfittet. Co’ Couture er stilrene klæder, der passer perfekt ind i den stemning, der holder til nytår. Det e ren blanding af elegance og personlighed, der får dig til at stråle til nytårsfesten. Og det er ikke altid lige nemt, fordi alle klæder sig fint på til nytår. Heldigvis har Co’ Couture også nogle linjer af elegance, der gør, at du kan bruge det til enhver fest i det nye år, du er på vej ind i.