Business

Hver eneste dag giver vi personer et førstehåndsindtryk af os, og sommetider er det vigtigt, at det sidder lige i skabet.

Virksomhed

Parfumdreams

Telefon

80 82 88 25

Webside

https://www.parfumdreams.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 9. november

Din duft er med til at danne dit førstehåndsindtryk

Sidder du i et varmt lokale til første skole- eller arbejdsdag, jobsamtale eller endda første møde med svigerforældrene, vil det første indtryk, du giver, have indflydelse på, hvordan dit videre forhold med disse personer former sig.

Selvfølgelig skal der være styr på tøjet og din udstråling, men en ting, du ikke må undervurdere, og som vi hjælper dig i mål med her, er din duft. Så læs med, hvis du vil have nogle tips og trick på den front, når du skal vælge parfumer.

En duft til hverdag

Er det en helt normal onsdag, eller er det din første dag på jobbet, skal du måske gå efter en mere afdæmpet duft – selvfølgelig hvis det passer til din personlighed – det kan jo sagtens være, at du i højere grad er tilhængere af en mere koncentreret og tydelig duft.

Eau de toilette har en mere diskret duft, og så er den ligeledes bedre for din hud, når du skal bruge den hver dag, da der er mindre parfumestoffer i disse. Som udgangspunkt indeholder disse omkring 5-10% duftolier, men det betyder også, at det kan være en god ide at have den med i tasken. Duften aftager nemlig efter omkring cirka tre timer, så der vil det være smart, hvis du lige får et nyt sprøjt på kroppen, så du kan dufte godt og holde den kedelige svedlugt væk.

Bliv klar til den festlige lejlighed

Står en festlig lejlighed for døren, og er det i sådan en anledning, du skal møde folk for første gang, er det måske eau de parfum, du skal have i kikkerten. Denne er kraftigere og vil i mange tilfælde passe bedre til det mere formelle outfit, hvor den hjælper med at give dig udstråling, kant og mere selvtillid. Denne består af 10-20% duftolier, og det betyder modsætningsvis fra ovenstående, at du ikke skal bruge den hver dag, hvis din hud af lidt mere sensitiv, og den skal derfor måske være forbeholdt til fester. Har din krop dog intet imod dette, kan du også bruge den i hverdagen, hvis det vel at mærke passer på din stil. Eau de parfum mister omkring 70% af sin duft inden for nogle timer, mens de sidste 30% holder hele dagen, og du skal derfor ikke have noget med i tasken, da den kedelige lugt af sved holdes væk under hele festen eller i hverdagen.

Gør dine egne erfaringer

Når du skal ud at se efter en nye parfumer og dufte, er det vigtigt, at du ikke læner dig op ad dine venners parfumeskabe. Selvfølgelig er det en god mulighed, når du skal søge inspiration, men skab din egen stil og giv din karakter noget kant med en duft, der matcher dit tøj og din væremåde. Så er der gang i dig, og er du typen, der elsker at være udendørs, så prøv med en let samt frisk duft og pak den lidt tungere væk til, når din stil består af en skjorte og nederdel. Kort sagt, husk at se på dig selv, når du vælger din duft, så du allerede ved førstehåndsindtrykket viser personer, hvem du er.