Business

Hvis du driver en webshop eller anden form for forretning, og du ikke bliver fundet i Google, når folk søger efter dine ydelser, så går du potentielt set glip af omsætning og kunder.

Virksomhed

Morning Train

Adresse

Gammelsø 4 1.TH, 5000 Odense C

Telefon

69 69 26 42

E-mail

mail@morningtrain.dk

Webside

https://morningtrain. dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 27. november

Derfor skal du overveje at bruge et adwords bureau

Flere og flere danskere vælger at bruge Google, når de skal finde deres næste produkt eller ydelse. Derfor er det vigtigt, at du er synlig, når folk søger efter dig.

Men hvis du aldrig har arbejdet med SEO (Søgemaskineoptimering), så kan det gå lang tid, før du ligger i toppen af Google, derfor kan det være en god ide at kaste sig ud i Adwords i første omgang.

Adwords er de annoncer, du ser øverst i Google, det vil sige de annoncer, som man skal betale for, for at ligge i toppen. I modsætning til de mere traditionelle reklamer, så betaler du først for annoncerne, når nogle klikker på annoncerne. På den måde skal du altså først betale, når du får trafik.

Hvis du aldrig har arbejdet med Google før, så kan det være en rigtig god ide at begynde med adwords, da du hurtigt kan få en fornemmelse og data på, om du kan skabe omsætning via denne kanal.

Det ville være ærgerligt, hvis du brugte en masse ressourcer på SEO, hvis du efter 6 måneder finder du af, at Google ikke er den rigtige kanal for dig.

Derfor bør du som udgangspunkt tage fat i et dygtigt adwords bureau og begynde med en mindre deal, hvor du kan teste af, hvad der virker, og om du kan tjene penge på den kanal. Her kan du eksempelvis bruge et adwords bureau som f.eks. Morning Train .

De data og informationer, du får, når du kaster dig ud i adwords, kan du bruge i din fremtidige SEO-strategi. Hvis du eksempelvis sælger dyremad, og du opdager, at du tjener gode penge på din hundemad via Google adwords, så er der store chancer for, at du også vil kunne tjene gode penge i den produktgruppe, hvis du også lå i toppen på de organiske resultater.

På den måde er Google adwords en god måde at få et klart billede af, hvad der virker i Google, og hvad der ikke virker i Google.

Før du kaster dig over Google adwords, er det vigtigt, at du laver et regnestykke omkring, hvor meget du max må kaste i annoncekroner, før du får en kunde. Eller hvor meget du skal omsætte, når du smider 1.000 kroner i annoncer. Disse tal er vigtige at få styr på, før du kaster penge efter Google adwords.