Business

Kommoder i boligindretningen er en super populær og praktisk løsning. Derfor finder du kommoder i stort set alle hjem i dag.

Virksomhed

Parenthood.dk

Webside

https://parenthood.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 12. juni

Derfor kan du ikke undvære kommoder i boligindretningen

Kommoden er en genial måde at opbevare tøj, sengelinned og andre tilbehør på en overskuelig måde.

I denne artikel kigger vi nærmere på, hvorfor kommoder er så populære i dagens Danmark. Hvilke kommoder skal du gå efter? Og hvordan bruger du kommoder i boligindretningen. Disse spørgsmål og meget mere får du svar på.

1) Kommoder kan bruges i alle rum

Dette er den største årsag til, at kommoder er populære og altid har været det i alle slags hjem. Kommoden er et fleksibelt møbel, der fås i et hav af forskellige varianter, størrelser, mål og antal skuffer.

En kommode er multifunktionel forstået på den måde, at den kan anvendes i alle husets rum. Soveværelset, børneværelset, entreen og endda toilettet. Alle rum, hvor du har brug for en praktisk måde at opbevare tøj eller genstande på.

Kommoder fås i forskellige designs, farver og prisklasser. Du kan finde kommoder i eg, store kommoder og kommoder i forskellige størrelser. Det gør, at det er nemt at finde en kommode i dag, der passer til dine behov, din smag og din boligindretning.

Kommoder kan fås med forskellige antal skuffer. Nogle foretrækker kommoder med 3 skuffer, og andre vil gerne have flere. Derfor er der mange muligheder, hvis du eksempelvis ønsker smalle eller brede skuffer – eller en blanding af begge dele i en kommode.

2) Kommoder skaber overblik

Kommoder er yderste praktiske, fordi de ikke nødvendigvis fylder det store, men skaber et stort overblik over dine ting. De bedste kommoder gør eksempelvis, at du nemt kan finde dit tøj om morgenen, når du har travlt.

Det er med garanti også derfor, at eksempelvis Malm kommoden fra IKEA er så populær. Den har nogle gode dybe rum, som giver et godt indblik i, hvad du ejer (og måske også hvad du trænger til at få ryddet op i).

Det er derfor et praktisk møbel at have stående, hvis du eksempelvis mangler en smal kommode til entreen.

3) Kommoder kan bruges i hjem med skråvægge

Hjem med skråvægge kan være vanskelige at indrette. Mange har nemlig ikke plads til store skabe til opbevaring af tøj og sko. Derfor er flere kommoder i boligen en praktisk og god løsning til at løse dette problem.

Det gør sig også gældende i lejligheder, hvor skabe godt kan fylde en del og tage al gulvpladsen. Der er kommoder lidt mere diskrete. På kommoder har du altid mulighed for at kasser eller indrette dem, så de indgår i boligindretningen på en hyggelig måde.

4) Børn har stor glæde af kommoder på børneværelset

Kommoder er geniale til børn og på børneværelset. Mange kommoder fås med flere skuffer og med praktiske funktioner, så barnet eksempelvis ikke får fingrene i klemme.

Højden på kommoder er også super gode til børn, der i en tidlig alder kan få nogle gode vaner hjemmefra. Det kan eksempelvis være, at når barnet går i børnehave, skal barnet selv finde tøj om morgenen. Det er nemt at finde hoved og hale i ens tøj, når det hele er organiseret og opdelt i forskellige skuffer.

Derfor er der mange forældre, der undersøger børnevenlige kommoder og andre slags børnemøbler på Parenthood.dk, hvor du hurtigt kan få overblik over udvalget af møbler. Du kan læse mere om hvilke fordele og ulemper der er ved hver variant, så du kan træffe den beslutning, der passer til dig og din familie.