Business

Elevationssenge er blevet utrolig populære – og med god grund. Rigtig mange oplever nemlig at få en bedre nattesøvn, når de skifter deres gamle seng ud med en elevationsseng.

Virksomhed

Bedre Nætter ApS

Adresse

Ansvej 29, 8620 Kjellerup

Telefon

78 75 00 77

E-mail

Kontakt@bedrenaetter.dk

Webside

https://www.bedrenaetter.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 19. februar

Derfor bør du købe en elevationsseng

En god nattesøvn kræver nemlig en god seng, og hvis du som så mange andre vil sætte din lid til elevationssengen, så læs med her. Der kan nemlig være mange fordele.

Elevationssengen er der for din ryg og dine ben

Med en elevationsseng kan du med en fjernbetjening selv justere enderne på din seng – helt uden at du først skal rejse dig. Dette er en kæmpe fordel for både ben og ryg.

Døjer du med vand og/eller uro i benene, vil funktionen, hvor du hæver fodenden kunne fjerne benproblemerne fra din nattesøvn. Nogle har også problemer med ryggen, der gør, at det kan være en fordel at hæve hovedenden lidt. Dette er en meget bedre løsning end, hvis du selv er nødsaget til at lave en lille forhøjning med puder og tæpper. At kunne hæve sengen er generelt en stor fordel for alle, der af den ene eller den anden grund skulle have brug for at komme lidt længere op, når de sover.

Inden du køber

Der er utrolig mange fordele ved at gå i seng i en elevationsseng. Men inden du går på jagt i den store verden af elevationssenge, er der nogle ting, der har stor betydning for, hvilken elevationsseng du skal vælge:

- Elevationssengens bund bør indeholde en madrasbremse, der sikrer, at madrassen ikke glider ud af dens position. Holdes madrassen automatisk i den rigtige position, er du sikret den allerbedste komfort

- Det er også vigtigt, at du er opmærksom på fjedrene. Når fjedrene er af tilstrækkelig kvalitet, kan de nemlig give den rette støtte, der i sidste ende vil blive essentiel for din nattesøvn.