Business

Har du i længere tid haft et ønske om at stoppe med at ryge, men er det ikke rigtig lykkedes? Eller vil du ønske, der var et billigere og sundere alternativ til de almindelige cigaretter? Så er e-cigaretten som skabt til dig.

Virksomhed

Eclshop

Adresse

Thorslundsvej 3, Box 18, 5000 Odense C

Telefon

31 17 78 79

E-mail

info@eclshop.dk

Webside

https://eclshop.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 6. november

De mange fordele ved e-cigaretter

E-cigaretterne er et sundere og billigere alternativ til tobakscigaretterne. De lugter ikke, og de skåner samtidig dine børn, venner og familie for passiv rygning. E-cigaretten er heller ikke omfattet af rygeloven, hvorfor du med en elektronisk cigaret kan ryge, hvor du vil, og når du vil.

Slut med tobaksrøg

Vejer man e-cigaretten op med tobakscigaretten, er der nærmest kun fordele at finde. Fordelene bygger i særdeleshed på e-cigarettens indhold af vanddamp i stedet for tobaksrøgen med mange farlige giftstoffer. Med e-cigaretterne er det slut med tobaksrøg, og det er der særligt store helbredsmæssige fordele ved. Find et stort udvalg af e-cigaretter på nettet og stop med de klassiske tobakscigaretter.

Når e-cigaretterne skaber vanddamp, er det fordi, de indeholder e-væske. Denne væske er med til at skabe den store dampsky, der sørger for, at man får den samme effekt som at ryge en almindelige cigaret. E-væsken indeholder ingen farlige giftstoffer, men i stedet Probylene Glycol og Vegetabilsk Glycerin. PG er et organisk stof, der bruges til at optage nikotinen og den smag, der produceres i e-cigaretterne. Smagen kan være alt fra chokolade til jordbær og til den klassiske tobakssmag. VG bidrager til dampproduktionen.

En e-cigaret indeholder også nikotin. Indholdet af dette kan du selv bestemme, så du nemt og i dit helt eget tempo kan trappe ud af din nikotinafhængighed.

Et billigere alternativ

E-cigaretterne er langt billigere end de almindelige tobakscigaretter. Hvis du har været vant til at ryge en hel pakke cigaretter om dagen, vil du ved at skifte til e-cigaretter kunne spare op til 1100 kroner om måneden. Det er en kæmpe besparelse på 13.332 kroner om året. Skift til e-cigaretter i dag – og du har næste års sommerferie til udlandet betalt.