Business

Kan du lide adrenalinfyldte oplevelser? De fleste tror måske, at man er nødt til at rejse til udlandet for at prøve kræfter med adrenalinfyldte oplevelser.

Virksomhed

GaveAvisen.dk

Telefon

22419981

E-mail

kontakt@gaveavisen.dk

Annonce Virksomhedsprofil - 6. marts

Bridgewalking Lillebælt - En oplevelse der med garanti giver sug i maven

Du har måske set hvordan dine venner prøver Bungeejumping i Australien, eller laver faldskærmsudspring i Dubai, men du behøver faktisk ikke rejse længere væk end til Middelfart, for at få tilfredsstillet dit adrenalinbehov.

En sjælden oplevelse

Hvis du aldrig har hørt om Bridgewalking før, så ved du nok ikke, at der faktisk kun er 4 steder i verden, hvor man kan prøve det. To af stederne er i Australien, og det tredje sted er i New Zealand, så hvis du synes, det er lige lovligt langt at rejse for et adrenalinsus, så er du heldig.

Et af de 4 steder, hvor du kan prøve Bridgewalking er nemlig i Danmark. Det er selvfølgelig med til at gøre det til en unik oplevelse, at det kun kan lade sig gøre fire steder i verden, men det er ikke det eneste, der gør det til noget særligt.

Hvis du ikke er bange for højder, og kan lide at mærke et sus i maven, så er Bridgewalking på Den Gamle Lillebæltsbro sikkert noget for dig.

Bridgewalking har kun været muligt på Den Gamle Lillebæltsbro siden 2015, så det er en forholdsvis ny seværdighed, der trækker mange turister til. Hvad enten du bor i nærheden, eller et andet sted i landet, så er det en oplagt mulighed for at få en anderledes og helt særlig oplevelse.

Bridgewalking foregår på Den Gamle Lillebæltsbro i 60 meters højde mellem Jylland og Fyn. Du har helt sikkert prøvet at køre over broen, og så har du måske også lagt mærke til, hvor smukke omgivelserne er. Nu har du muligheden for at gå på broens øverste konstruktion, og se de smukke omgivelser fra oven, mens biler og toge suser forbi under dig.

Sikkerheden er i top

Når bilerne og togene kører forbi 20 meter under dig, vil du kunne mærke en rysten i konstruktionen, hvilket er med til at gøre oplevelsen endnu mere intens, derfor er det selvfølgelig også rart at vide, at sikkerheden er i top, når du bevæger dig op på en bro i 60 meters højde.

Kompetente og erfarne guider tager imod dig, når du ankommer til stedet, og de er med dig under hele turen. Du vil blive bedt om at iføre dig en overtræksdragt, hvortil der er fastspændt en line, som skal spændes fast til konstruktionen. Linen gør, at du kan bevæge dig sikkert på hele turen. Undervejs vil der være pauser oppe på broen, så du kan nyde udsigten.

Derudover er der nogle regler for sikkerhed, som skal overholdes, disse indebærer at du skal være minimum 140 cm høj, og helst være i nogenlunde god form. Bridgewalking egner sig ikke til bevægelseshæmmede, eller til dig som lider af alvorlig højdeskræk. Du må selvfølgelig ikke være påvirket af hverken stoffer eller alkohol, når du begiver dig op på broen. Derudover er alle løse genstande forbudt på turen, så det er desværre ikke muligt at have telefon eller kamera med. Heldigvis plejer guiderne at være søde til at forevige mindet om oplevelsen for dig.

Hvorfor Bridgewalking?

Først og fremmest er Bridgewalking en helt særlig oplevelse, som ikke minder om nogen som helst anden form for oplevelse, vi har herhjemme. Det er en oplevelse, som har gjort selv de mest eventyrlystne mundlamme, og det forstår vi godt, for det kan være svært at sætte ord på, hvad det er for en oplevelse.

Derudover vil du på den 2 kilometer lange gåtur få en masse spændende information om broen, byggeriet, området, historien og guiderne vil hjælpe dig med at udpege spændende steder i horisonten.

Det er en oplevelse, som du har mulighed for at få alene eller sammen med din familie eller venner. Hvad enten i kommer i en gruppe, eller du kommer alene, så er du sammen med andre, som er der af samme grund som dig; At få en unik oplevelse, og et minde du sjældent vil glemme.

Du kan også give Bridgewalking som gave, hvis du kender en, som med garanti vil sætte pris på denne anderledes form for oplevelse.