Business

Mens vejret stadig er lunt, er det oplagt at få forbedret dit hjem både på yder- og indersiden.

Virksomhed

Alulock

Adresse

Jættevej 20, 4100 Ringsted

Telefon

70 22 16 00

E-mail

Alulock@Alulock.com

Webside

https://www.alulock.com/da/

Annonce Virksomhedsprofil - 29. august

Bliv klædt på til sensommerens renoveringer

Sensommeren er godt tidspunkt at få skiftet tag, bygget til eller få renoveret på, da vejret stadig er lunt, og sommerferien er for de fleste overstået, men det er også vigtigt at huske sikkerheden.

Hvorfor komme i gang nu?

En større renovation kan ofte være forbundet med større omstrukturering af hverdagen, meget rod og stress. Det kan være alt fra udskiftning af tag eller køkken til tilbygning eller nye farver på væggene.

Fælles for alle renoveringsformerne er, at det kan være svært at få taget sig sammen til at få det bestilt eller gjort, da man ofte skubber det længere ud i fremtiden.

Nogle gange er det godt at få det fornødne skub for at komme i gang. Det gode ved at få lavet ombygninger og renoveringsarbejde her i sensommeren er, at vejret er lunt, og man som arbejder har gode betingelser for at få fuldført arbejdet i ordentlig tid.

Der er ikke frostvejr eller hedebølger, der kan forsinke arbejdet eller skabe uforudsete udfordringer, og arbejdet er som regel genoptaget igen, så du ødelægger heller ikke din sommerferie ved at få det gjort nu.

Gør det selv eller hyr hjælp?

Når du først har besluttet dig for at skifte køkkenet eller badeværelset ud, eller male væggene i stuen eller få skiftet taget, kan det også være vanskeligt at bedømme, om man selv kan kaste sig ud i det, eller det ville være en god ide at hyre professionel hjælp til at tage sig af opgaven.

Først skal du overveje om, du selv har kompetencerne, tiden og overskuddet til at give dig i kast med opgaven. Det er kun dig selv, der er i stand til at bedømme, om du kan nikke genkendende til det.

Hvis du har overskuddet og værktøjerne til at gå i gang, kan det ofte blive billigere end at hyre hjælp, men arbejdet kan strække sig over længere tid til gengæld.

Glem ikke sikkerheden

En vigtig del i at renovere, male eller ombygning er at have det rigtige udstyr. Du har måske behov for stiger, stilladser, arbejdsplatforme, værktøj, pensler eller andre ting.

Hvis lofter skal skiftes, males eller ændres, skal du ofte op i højden for at få det bedste resultat ud af det. Også hvis taget skal skiftes, eller nogle udvendige ting på dit hus eller hjem skal shines op, har du også behov for at blive hævet op.

Det kan aldrig betale sig at gå på kompromis med kvaliteten af dine hjælpemidler, da det blot er til fare for din egen sikkerhed.

Alulock fokuserer meget på sikkerhed og kvalitet og fører kun produkter, der er godkendt til professionel anvendelse.

Hvis du har behov for stiger, stilladser, platforme eller kasser, kan du stole på at få de rette produkter hos dem. Læs mere og se hele deres udvalg på Alulock.com.