Business

Et valg de nordjyske iværksætter står overfor, når de starter deres virksomhed er, hvilket regnskabsprogram der skal vælges.

Virksomhed

Billy

Webside

billy.dk

Annonce Virksomhedsprofil - 25. maj

Billy: Godt regnskabsprogram med mange features

I dag er det vigtigere end nogensinde at have styr på finanserne, hvis man gerne vil have gang i væksten. Et regnskabsprogram kan nemlig spare en for mange timer ved skrivebordet, og regnskabsprogrammet Billy er et eksempel herpå. På billy.dk finder man nemlig et gratis og godt regnskabsprogram med mange forskellige funktioner og features. Billy er gratis og der kan tilkøbes udvidet funktioner til dem, der har brug for dette. I denne artikel kommer vi ind på, hvilke funktioner som gør Billy til et af de bedste danske regnskabsprogrammer. Derudover kigger vi på, hvorfor man måske bør overveje at skifte de store og gamle regnskabsprogrammer fra Microsoft og andre producenter ud til fordel for de nyere danskudviklede regnskabsprogrammer - der er gearet til små og mellemstore virksomheder. Læs med og bliv klogere på, hvilke funktioner der gør Billy unik og hvorfor du måske skulle overveje at skifte til regnskabsprogrammet.

Et af Danmarks bedste regnskabsprogrammer

Billy er et af de bedste regnskabsprogrammer til danske virksomheder af flere årsager. For det første er Billy gratis, og er derfor ikke som sådan en udgift for den erhvervsdrivende. Når virksomheden vækster, og det går godt, kan man overveje at opgradere fra gratis-versionen til premium-versionen, der giver endnu flere versioner. Gratis-versionen er nemlig særligt lavet til små nystartede virksomheder, der stadig er i opstartsfasen. Desuden er en af grundene til, at Billy er så populært hos dets brugere også, at brugervenligheden er i verdensklasse på regnskabs platformen. For mange iværksættere, hvad enten de er murer, ledelseskonsulenter eller personlige trænere, er brugervenlighed det vigtigste og her er Billy altså foran. Desuden har de tilknyttet en live-chat som man altid kan skrive til, hvis man er i tvivl om noget eller har spørgsmål. Disse to er de grundlæggende grunde til, at iværksættere i Danmark vælger Billy som deres regnskabsprogram. Der er dog også flere funktioner, der giver BIlly en fordel.

Foran på mange fronter - med en masse fede funktioner

Billy er nemlig også foran på en lang række andre features, der gør det nemt og enkelt at bogføre bilag, lave momsregnskab eller lignende økonomiske aktiviteter. Hop ind på BIllys hjemmeside, og få det store overblik over de mange fantastiske funktioner, der gør regnskabsprogrammet foretrukket af mange danske iværksættere.