Business

Står du i den situation, at du skal udskifte taget på din nuværende bolig eller vælge dit nye tag til den bolig, du skal til at bygge?

Virksomhed

Komproment.dk

Annonce Virksomhedsprofil - 3. marts

Beskyt din bolig med et fast undertag

Så må du ikke glemme at tænke over valg af undertag. Det er nemlig mindst lige så væsentligt som dit valg af tag.

For at få et helt tæt tag, der beskytter din bolig mod regn, sne og slud, kan du med fordel vælge et fast undertag til din bolig. Et fast undertag består af brædder eller plader, som typisk er mere modstandsdygtige og tætte end undertag, som består af en let tagdug. Dog kan det variere, hvilket valg der er bedst, afhængigt af din nuværende tagkonstruktion.

Et tæt undertag – din garanti mod vind og vejr

For at få en tagkonstruktion i god kvalitet, og som holder længe, er det vigtigt, at du ofrer både tid og penge på undertaget. Dit undertag er din garanti mod vind og vejr, og det kan påvirke kvaliteten af hele din tagkonstruktion. Det er derfor af stor vigtighed at overveje dit undertag, hvis ønsker at forlænge din boligs levetid og sikre dig et helt tæt tag.

En anden grund til, at det er væsentligt at vælge undertag med omhu, er, at det er besværligt og dyrt at udskifte beskadiget undertag. Du skal i så fald højst sandsynligt have pillet både lægter og afstandslister af.

Vælg det undertag, der passer til din tagkonstruktion

Der findes flere forskellige undertage. Både af forskellige materialer og funktioner. Du kan blandt andet få fast undertag af brædder og plader eller undertag af tagdug. Derudover skelnes der også mellem diffusionslukkede undertage og diffusionsåbne undertage.

Et diffusionslukket undertag monteres ved ventilerede tagkonstruktioner og består typisk af plader, tagpap eller kraftig plastfolie. Derimod anvendes diffusionsåbne undertage ved uventilerede tagkonstruktioner. De er åndbare og er lavet således, at vand ikke kan indtrænge.

Uanset hvilket slags undertag du overvejer, er det altid en fordel at sparre med et professionelt firma. Det kan tilmed være, at du her kan indhente et godt tilbud.

Hvorfor få professionelle taglæggere til at montere dit undertag?

At lægge undertag er ikke en nem opgave. Langt fra faktisk. Det kræver ekspertise og erfaring at montere et undertag korrekt, så det bliver helt tæt og holdbart i længden. Det kan altid betale sig at hyre et professionelt tagfirma, som ved, hvad de laver.

Du kan med fordel tage kontakt til et tagfirma og få et godt tilbud af professionelle taglæggere. Dermed kan du også få gode råd til, hvilket undertag der vil passe bedst til din bolig og økonomi.