Business

I en tid, hvor meget af dagen bruges foran skærmen, så tilbyder strikkepindene et frirum, hvor man kan slappe af og koncentrere sig om sit strikkeprojekt.

Virksomhed

Uldtråden

Adresse

Nygade 20, 9700 Brønderslev

Telefon

21 80 21 74

E-mail

info@uldtraaden.dk

Webside

https://www.uldtraaden.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 1. marts

Bekæmp stress og depression med strikkepindene

Flere undersøgelser viser, at strikkepindene sætter gang i en naturlig afslapning, hvor pulsen sænkes gevaldigt. Derudover kan man også bruge strikketøjet som en distraktion, hvis man har kroniske smerter eller prøver at stoppe med at ryge.

Det er altså blevet påvist, at strikkepindene har en beroligende effekt. Mange kvinder benytter derfor også strikning som en form for mindfullness eller yoga, da strikketøjet giver hjernen ro og sænker pulsen. De positive effekter har uden tvivl haft en positiv påvirkning på antallet af kvinder, som strikker.

Derudover har det strikkede look også fundet vej til flere af de store modehuse, hvor flere og flere producerer flotte striktrøjer eller cardigans. Det strikkede tøj er derfor ikke noget, som du kun kan finde i din mormors klædeskab, men noget der i højere grad ses hos flere unge kvinder.

Flere og flere strikker

De fleste af os har en bedstemor eller et andet familiemedlem, som altid har leveret hjemmestrikkede sokker til hele familien. Det er dog ikke kun de ældre i familien, som er begyndt at strikke. Flere unge samler nemlig strikketøjet op og begynder på diverse projekter.

Strikning er stadig mest populært blandt de ældre i familien. Det er nemlig en aktivitet, som man kan fortsætte med, selvom både synet og styrken svækkes. Undersøgelser viser, at strikketøjet også nedsætter følelsen af ensomhed, som ellers ses hos mange ældre mennesker. Der er derfor masser af gode grunde for, at du hurtigst muligt samler strikkepindene op og begynder at strikke dit eget tøj.

Hvad skal dit næste projekt være?

Om du blot overvejer at starte med at strikke, eller du er erfaren inden for området, så kan du finde et stort udvalg af forskelligt strikkeudstyr hos Uldtråden.dk. Derudover er der også et stort udvalg af blandt andet det lækreste garn, som er særdeles godt at arbejde med. Hos Uldtråden finder du også et stort udvalg af forskellige strikkekits, hvor du modtager det nødvendige mængde garn samt en udførlig strikkeopskrift.

Hvis du mangler inspiration til dit næste strikkeprojekt, så kan du hos Uldtråden.dk også finde et stort udvalg af forskellige strikkeopskrifter.