Business

I en mere og mere automatiseret verden, forventer vi også mere og mere af vores energikilder.

Virksomhed

Actec

Adresse

Alsvej 5, 8940 Randers SV

Telefon

(+45) 8711 99 99

E-mail

info@actec.dk

Webside

https://actec.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 6. september

Batteriløsninger til fremtiden

Batteribranchen er fulgt med denne udvikling, blevet enorm alsidig og tilbyder i dag både traditionelle og skræddersyede batteriløsninger.

Den klassiske

Blybatteri industrien er over hundrede år gammel, og langt den største del af batterier på markedet i dag er blybatterier. Det er med god grund, for der er mange fordele ved dem. De er først og fremmest genopladelige og et alsidigt produkt, da det egner sig til flere applikationer på virksomheden såsom til alarmer, netværksdrift, overvågning, medicinsk udstyr, energilagring, dørautomatik, fejemaskiner og meget mere.

Men det er ikke altid standardløsningen er optimal, for ingen behov er ens. Hvad end det gælder til byggeri, alarm- og sikkerhed, medicinalindustrien eller jern- og maskinindustrien, så søger virksomheder oftere skræddersyede løsninger, der er udformet til specifikke behov og formål. Det samme gælder batteripakker. Det er ikke blot krav til dets fysiske størrelse, funktion og levetid, men også krav til specielle aspekter såsom varmeafgivelse, særlige certificerede godkendelser, og funktion under ekstreme forhold.

Skræddersyet løsninger

Ved fremstilling og udvikling af specialfremstillede batteriløsninger er der forud for selve en lang række trin for sikker, funktionel og professionel batteriudvikling.

Hos ACTEC starter processen med kundens behov og ønsker. Med mere end 25 års erfaring kan kunder trygt lade sig rådgive til den optimale løsning, hvad end problemet kan løses med et standard batteri; om et eksisterende batteri kan redesignes og tilpasses, eller om et skræddersyet design er mere ideelt.

Batteripakken skal dernæst testes af specialister, der fuldfører dybdegående funktionsanalyser og fremstiller en prototype, der, i huset, kvalitetssikres på en række parametre; datalogging, termografering, klimatest, transporttest, samt test af dets funktion og levetid. Når alt er i tip top stand, og batteriet er godkendt og certificeret, produceres batteriet og leveres direkte, hvor end i verden man ønsker det leveret.

Det er effektiv energi.