Business

Hvornår skal baby i seng? Skal mit barn i vuggestue eller dagpleje? Hvordan får jeg succes med amningen?

Virksomhed

Babyhelp.dk

E-mail

info@babyhelp.dk

Webside

https://babyhelp.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 5. maj

Babyhelp.dk vil hjælpe nybagte og kommende forældre

Ovenstående er blot tre af mange spørgsmål, som de fleste nybagte forældre vil støde på før eller siden. Sammen med et lille spædbarn kommer nemlig også ønsket om at gøre sit absolut ypperste for den lille guldklump, hvilket kan føre til en del usikkerhed.

Heldigvis findes der svar på de fleste spørgsmål, og en del af disse kan findes hos webportalen Babyhelp, hvor der er massevis af hjælp at hente, uanset om man har små eller store børn. Målet er nemlig at blive det ultimative opslagsværk for forældre, som måtte have spørgsmål om stort såvel som småt.

Fædrene til Babyhelp, Jesper Jensen og Casper Schou fortæller, at ideen til webportalen opstod, da Casper selv var blevet far og derfor på egen krop mærkede, hvordan spørgsmålene stod i kø. Han erfarede, at svarene ikke nødvendigvis var specielt lette at finde. I hvert fald krævede det, at man besøgte sytten forskellige hjemmesider, hvilket var tidskrævende og besværligt. Derfor fik makkerparret ideen til at samle det hele ét sted.

”Det var ekstremt fedt, spændende, grænseoverskridende og overvældende at få en lille en. Man elsker det lille væsen så ubeskriveligt højt, og man vil så gerne gøre alting rigtigt. Derfor spørger man nettet, hver eneste gang man er den mindste smule i tvivl om noget. Det gjorde min kæreste og jeg i hvert fald, og derigennem blev jeg opmærksom på, hvor god en idé en platform med guides til nybagte forældre ville være,” forklarer Casper Ellam Schou.

Bliver nok aldrig helt færdige

Selvom de to iværksættere har brugt hundredevis af timer på siden og efterhånden er nået til et punkt, hvor de er stolte og tilfredse med resultatet, har de ingen forestillinger om, at de nogensinde bliver færdige med den omfattende opgave, som det er at rådgive forældre.

“Antallet af spørgsmål, som nybagte forældre kan have, er virkelig, virkelig stort – det ved jeg af egen erfaring. Når man først har fået svar på ét spørgsmål, dukker et nyt op før eller siden. Derfor går der lang tid, før vi er i mål med projektet. Måske kommer vi aldrig i mål. Jeg forestiller mig nemlig, at der hele tiden kommer nye spørgsmål til, i takt med at samfundet udvikler sig og nye problemstillinger opstår,” fortæller Casper Ellam Schou.

Hjælp til babyudstyr

Hos Babyhelp.dk har man især gjort meget ud af at rådgive om babyudstyr. Som nybagte forældre opdager man hurtigt, at der skal indkøbes en masse udstyr, hvilket kan være en tidskrævende og uoverskuelig opgave – især hvis man har en baby med på slæb. Derfor kan man hos Babyhelp.dk finde produktguides til alverdens babyudstyr, så man let og overskueligt kan blive klogere på mulighederne og dermed træffe en kvalificeret beslutning.

Hos webportalen findes blandt andet produktguides til babyalarmer, tremmesenge, pusleborde og det bedste bObles.

“Vi har brugt virkelig meget tid på at researche os frem til, hvilke produkter der er bedst. Med afsæt i vores research har vi lavet lister med de bedste produkter inden for forskellige kategorier. Alt sammen serveret i et letforståeligt sprog på en lettilgængelig måde. Vi håber meget, at vores mange produktguides hjælper nybagte forældre med at gøre en masse fornuftige investeringer,” afslutter Casper Ellam Schou.