Business

Mangler du prikken over i’et, som løfter dit look til et ekstra niveau? Det er de små detaljer, som samler et outfit, og får det til at skille sig ud fra mængden.

Virksomhed

Northern Legacy

Webside

https://www.northernlegacy.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 29. juli

Årets helt store smykketrend: Guldtonede halskæder

Den smukke krave, den lille lomme eller de enkle guldtonede halskæder kan være afgørende finesser, som får dig til at skinne, når du går ud af døren.

Guldtonede halskæder og smykker har uden tvivl været årets smykketrend - vi giver dig derfor et par tips med på vejen til, hvordan du styler halskæderne.

Er du mere til sølv? Sølvtonede halskæder passer (også) til enhver lejlighed

Det kolde, rå look som sølvtonede halskæder skaber, passer til enhver lejlighed. Drømmer du om en tidløs, klassisk tøjstil?

De neutrale nuancer, som sølvtonede halskæder har, springer ikke i øjnene som guldtonede halskæder eller store kæder med sten. I stedet sender du med dem om halsen et signal om, at du er typen, der styrer det underspillede look med sikker styling.

Det er ikke alle, der føler, de kan bære guld – og så må valget naturligt falde på sølvhalskæder.

Du kan style halskæder på mange måder

Hvordan vil du se ud i dag? Du har uendeligt mange muligheder for at variere dine outfits, når du hænger et smykke om halsen. Uanset om du er til sølv- eller guldtonede halskæder, kan du ændre din stil på bare få sekunder.

En farverig kjole kan dæmpes med en sølvkæde og en hvid t-shirt kan hurtigt preppes til party med et par guldtonede halskæder.

Dit look bliver personligt med et smykke om halsen

Vil du skille dig ud i mængden? I dag er der ikke kun én mode, du kan følge, så du kan frit gribe det look, som bedst spejler din personlighed. Det giver dig mulighed for at fortælle din personlige historie gennem dine smykker.

Betyder nordisk mytologi noget særligt for dig? Er du begejstret for blomster? Med et vedhæng i de guldtonede halskæder kan du gøre dit smykke personligt og bære din egen fortælling helt uden på tøjet.

Det er din måde at fortælle omverdenen, hvem du i virkeligheden er.

Du kan variere din stil med tynde og tykke halskæder

I mange år har guldtonede halskæder hængt på kvinderne, men i løbet af de sidste år er mændene også hoppet med på bølgen.

Guldtonede halskæder er enkle i udtrykket, og netop derfor kan de fuldende outfits hos både mænd og kvinder.

Guldtonede halskæder fuldender outfits hos både mænd og kvinder

De mere chunky, kraftige, guldtonede halskæder er blevet populære til både mænd og kvinder, og de kan fuldende både det maskuline og feminine look.

Er du mere til det enkle look? De tynde lænker er afdæmpede og neutrale i deres fremtræden, så ønsker du et afdæmpet look, er det denne type af guldtonede halskæder, du skal vælge.