Business

Står du og skal vælge nyt lønsystem til din virksomhed? Og har du også vanskeligt ved at finde rundt i hele den store jungle det kan være, både med forskellige muligheder inden for driftssikkerhed, gode løsninger, fleksible funktioner og meget andet?

Virksomhed

Visma Dataløn

Adresse

Langebrogade 1A, 1411 København K

Telefon

72 27 90 19

Webside

https://www.dataloen.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 8. oktober

5 gode råd til at vælge det helt rigtige lønsystem til din virksomhed

Læs med her og få fem gode råd til, hvordan du vælger det lønsystem til din virksomhed, som er lige dét, den har behov for.

1. Sørg for at systemet er godt og grundigt gennemtestet. Det kan nemlig være super smart at have dette i baghovedet, når du skal vælge et lønsystem, da du naturligvis ønsker lige netop det system, som er mest effektivt og dermed vil kunne spare dig, dine medarbejdere og hele virksomheden for en del tid og penge i sidste ende. Et godt system skal nemlig automatisk kunne håndtere den form for problemer, der kan dukke op i din virksomhed, og denne automatisering vil kunne hjælpe virksomheden til at spare en del tid på at løse disse problemer.

2. Vær opmærksom på, hvilke muligheder systemet har for at blive udbygget. Det smarteste og mest effektive er ofte, at det pågældende lønsystem kan udbygges med for eksempel et HR-system. På denne måde vil de forskellige oplysninger fra de forskellige systemer, som virksomheden har, blive samlet på ét sted helt automatisk. Herved kan du spare en del tid og kræfter på at samle disse oplysninger på manuel vis, hvilket i sidste ende betyder sparede kroner for virksomheden.

3. Træk på andres erfaringer. Inden du vælger et lønsystem til virksomheden, kan det være en rigtig god idé at finde ud af, hvilke virksomheder, der ligner din, som har det pågældende system selv – og hvordan det fungerer for lige dén virksomhed. I denne forbindelse er det dog værd at huske på at være kritisk samt sortere i den viden, du får fra de andre virksomheder for at finde ud af, hvilket system der passer til lige din virksomhed og til virksomhedens profil.

4. Vælg en stærk leverandør. Det er vigtigt, at den pågældende leverandør kan tilbyde dig en fast bemandet kundeservice, som også er super effektiv, samt god rådgivning, vikarservice og lignende. Dette vil kunne være med til at skabe en tryghed i din og medarbejdernes hverdag, hvis og når der skulle opstå et behov for at modtage support i forbindelse med systemet.

5. Pas på med et lønsystem, der er FOR godt. Ofte kan man blive forblændet af smarte funktioner og features, hvilket hurtigt kan gøre det hele super dyrt og avanceret. Sørg for at afdække og konkretisere hvad virksomhedens behov er, både nu og for fremtiden, sådan at du undgår at falde i denne faldgrube.