Business

Rom er en af de mest besøgte byer i Europa. Det er en by med en lang og fantastisk historie, der er vidt kendt og værd at opleve.

Virksomhed

Travelmarket A/S

Adresse

Nørregade 71-77, 7100 Vejle

E-mail

info@travelmarket.com

Webside

https://www.travelmarket.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 26. juni

3 oplevelser du ikke må gå glip af, når du besøger Rom

Når du besøger Rom er der utroligt mange oplevelser i vente, men der er især 3, som du absolut ikke må snyde dig selv for. Og med flybilletter fra Aalborg er det hele hurtigt inden for rækkevidde.

Verdens mindste stat

Vatikanstaten befinder sig i en enklave i Rom, og den er helt sikkert værd at opleve. Det er faktisk et helt land gemt i en storby. Vatikanstaten er bare 44 hektar og tæller 1000 indbyggere, og det er dermed verdens mindste stat, både på størrelse og befolkning.

Du kender sikkert Vatikanet fra både film og historietimerne i skolen. Her er altså mulighed for at opleve levende historie.

Roms historiske centrum

Blandt de mange forfærdelige begivenheder under anden verdenskrig, blev der også forvoldt stor skade på de fleste europæiske storbyer. Rom slap relativt uskadt igennem, og byen har derfor nogle af de ældste og bedst bevarede historiske bygninger.

Faktisk er Roms historiske centrum udpeget af UNESCO som et verdensarvsområde. Det betyder, at det er anerkendt globalt som et bevaringsværdigt område. Vil du gerne opleve spor fra både renæssancen og barokken, så finder du det her.

Romerrigets storhedstid

I Rom finder du stadig beundringsværdige monumenter fra Romerriget. Du kan se det storslåede Colosseum, hvor du helt sikkert næsten føle stemningen fra 60.000 tilskuere, der blodtørstige fulgte med i gladiatorernes kamp for livet.

Du kan også rejse endnu længere tilbage i tiden og se ruinerne af Circus Maximus, som var det første og største cirkus i Rom. Cirkus Maximus blev anlagt cirka 600 år før Colosseum, som blev bygget i år 70-80 e.Kr. Det er historie, du ikke vil gå glip af at se.