Business

Det er blevet yderst udbredt blandt kvinder, at få foretaget skønhedsbehandlinger af øjenvipper og øjenbryn

Virksomhed

LOKOO

Adresse

Vestergade 63, 9400 Nørresundby

Telefon

50 40 94 31

E-mail

info@lokoo.dk

Webside

https://lokoo.dk/index.html

Annonce Virksomhedsprofil - 19. august

3 måder at erstatte mascara og øjenmakeup på

Især øjenvipperne får nogle transformationer, da kvinderne forsøger at undgå øjenmakeup - eller rettere, forsøger at undgå, at skulle fjerne øjenmakeup hver eneste aften.

Skønhedsbehandlinger som lash lift, vippefarve og eyelash extensions, giver vipperne et mørkere og mere fyldigt look, som i de fleste tilfælde erstatter mascara fuldstændig.

Denne artikel giver dig et indblik i, hvad disse behandlinger indebærer og hvor du kan få dem henne.

Længere og fyldigere øjenvipper ved buk og farve

Der findes efterhånden et utal af forskellige skønhedsbehandlinger - og det er helt forståeligt, hvis du også har svært ved, at navigere rundt i dem. Nu tager vi dem én ad gangen, så du kan blive klogere på, hvilken behandling, du eventuelt kunne tænke dig.

Lash lift

Et lash lift, på dansk, er et permanent buk af øjenvipperne, så de virker længere og mere fyldige. Vipperne peger efterfølgende meget mere opad, i stedet for ligeud eller direkte nedad.

Rigtig mange kvinder bukker deres vipper hver eneste dag, med en vippebukker, og det slider utroligt meget på vipperne når det gøres hver dag. Et permanent buk skader naturligvis også, da der påføres et stærkt produkt på vipperne, men det slider slet ikke i samme omfang som at bukke dem hver dag.

Vippefarve

Et lash lift suppleres som regel med farve af vipperne, således vippernes fulde potentiale bliver udnyttet. En behandling foregår således, at der smøres med vaseline omkring øjnene, så eventuel restfarve ikke sætter sig i huden, og så påføres farven ved lukkede øjne, og fjernes efter et par minutter med en fugtig vatrondel.

Det er desuden også muligt at få en behandling med lash botox, som genopbygger og styrker dine egne vipper - dette er også en mulighed for, at få det fyldige look, som rigtig mange efterspørger, men som samtidig bevarer det naturlige look.

Extensions er tilbage - nu til vipperne

Hvis du ikke synes, at et permanent buk af vipperne, i kombination med vippefarve, giver nok fylde til vipperne, kan du få påført single eyelash extensions.

Single eyelash extensions

Extensions kender du nok fra hårextensions, som er et meget udbredt fænomen - nu fås det også til øjenvipperne. Strå for strå påføres enkelte vippe extensions til dine egne øjenvipper, og således får du altså muligheden for selv at bestemme, hvor brede, fyldige og lange dine vipper skal blive.

Det er stadig muligt at bevare et naturligt look, da du, som nævnt, selv bestemmer omfanget af sine vippe extensions.

Hvis du synes, at dine egne vipper er ved at være kedelige at se på, eller ikke fylder nok i øjenregionen, kan du overvejen at få foretaget en af disse professionelle skønhedsbehandlinger i Aalborg