Business

Døden er en svær størrelse. Men uanset trosretninger eller overbevisning om hvad der sker, når livet ophører, så ønsker de fleste, at det sidste farvel er særligt.

Virksomhed

Hejslet Begravelsesforretning

Adresse

Grønnegade 12, 9300 Sæby

Telefon

96 14 99 14

E-mail

begravelse@hejslet.com

Webside

http://www.hejslet-begravelsesforretning.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 14. januar

3 gode råd til det sidste farvel

Det kan være en ualmindelig uoverskuelig tid når en går bort og endnu mere uoverskueligt at skulle til at arrangere begravelse, udfylde en lang række offentlige papirer, kontakte blomsterforretning, stenhugger og præst, for at nævne nogle af de fagfolk der er involveret i processen.

Vælg den rette bedemand

Det er en stor tillidserklæring at vælge sin bedemand. Derfor er det vigtigt at mærke efter, om du har med en fagmand at gøre, der har den nødvendige respekt for både planlægnings- og sørgeprocessen. Vælg en bedemand hvis største prioritet er at hjælpe i en svær tid, og at imødekomme den afdødes og familiens ønsker. Vælg en bedemand der kan yde personlig og individuel behandling. Hvad end det gælder bisættelse, begravelse eller borgerlig ceremoni. En dygtig bedemand kan agere rådgiver om processen, men især er det fordelagtigt for dig som pårørende, at en bedemand tager sig af alle formalia.

Det praktiske

Det er ikke nødvendigvis de praktiske opgaver, der står på toppen af ens liste, når man mister en man har kær. Alle pårørende reagerer forskelligt, men ens for alle er, at der som oftest er minimalt overskud. Det er her en bedemandsforretning spiller en stor rolle i, at du kan slippe tøjlerne om det praktiske og give dig tid til at sørge. Bedemanden kan her, være den person der melder dødsfaldet, indsætter dødsannonce, kontakter de forskellige instanser og udfylder de påkrævede papirer. Ligeledes kan den pågældende bedemand være behjælpelig til anden type hjælp, såsom at søge begravelseshjælp og imødekomme den afdødes “Min sidste vilje”, såfremt den er udfyldt.

Det endelige farvel

Det vigtigste for fagmænd i bedemandsbranchen er i sidste ende, at den afdøde får en smuk og personlig afsked. Derfor er man også behjælpelig med kiste, blomster og lignende. På denne måde kan man som pårørende være fri for, at skulle kontakte og planlægge med de mange eksterne leverandører. Nogle bedemænd går skridtet ekstra for at skabe de bedste betingelser for en god afsked. For eksempel at arrangere, at sprede asken ud over havet eller kistetransport med smuk hestevogn.

Vælg derfor en troværdig og erfaren bedemand der vil yde god rådgivning, hjælpe med det praktiske og gøre det sidste farvel helt særligt.