Business

Dataanalyser, regnskaber og statistikker er der sikkert massere af på din arbejdsplads, men det er ikke ensbetydende med, at du har et godt overblik over dem.

Virksomhed

Officekursus.dk

Telefon

70260930

Webside

https://www.officekursus.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 20. august

3 gode grunde til at optimere dine kompetencer inden for Microsoft Excel

De fleste arbejdspladser benytter Microsoft Excel til at holde styr på den indsamlede data, men det kan altså volde store udfordringer hvis der ikke er helt styr på, hvordan programmet fungerer.

Her får du 3 gode grunde til, at optimere dine kompetencer i Microsoft Excel, og hvordan du kan gøre dette.

Søg ny viden og optimer dine kompetencer

Det vil altid være en kæmpe fordel, når du vælger at udvide og styrke dine kompetencer - uanset hvilket felt det gælder. Når du vælger at blive klogere på netop Excel, bliver din arbejdstilgang langt lettere fordi:

- Du sparer tid. Hvis du kender programmet, så ved du også nøjagtig hvordan du skal behandle din data deri - det er slut med, at klikke rundt på diverse ikoner, uden at vide med sikkerhed hvordan du kommer i mål eller hvad du skal bruge.

- Du bliver attraktiv på arbejdsmarkedet. Uanset om du allerede er i arbejde, er studerende eller søger nyt arbejde, vil du tage en hvilken som helst arbejdsplads med storm, hvis du har stærke kundskaber i Microsoft Excel.

- Du får et kæmpe stort overblik. Når du har fået indsigt i, hvad programmet kan og hvordan du bruger det, får du din data strikket sammen i en graf eller et diagram, der giver dig det overblik du har brug for.

Hvordan optimerer jeg mine kompetencer inden for Excel?

Der er én måde, at optimere dine kompetencer inden for Excel på: Tag et kursus.

Med en Microsoft Excel specialist ved din side, får du det allerbedste indblik i, hvad programmet kan, især hvis du vælger et professionsrettet kursus, så det passer til netop din arbejdsgang.

Tag et kursus

Microsoft er et uundværligt program i rigtig mange professioner, da det kan bruges til al slags data. Det er et program med uendelige muligheder, og derfor gør du dig selv en kæmpe tjeneste ved at sætte dig ordentligt ind i det, så du kan få det bedste udbytte fra det.

Lær Excel sammen med dine kollegaer på et firmakursus hos Office Kursus, eller hop med på de åbne online kurser som privatperson, så du kan blive skarp i databeregninger, diagrammer og grafer.