Lokale iværksættere vandt dyst i Hjørring og fik ”starthjælp” - nu skal en ny vinder findes

HJØRRING: - Det var vildt overvældende og en indikation på, at vi havde gang i noget rigtigt spændende. Dette skulderklap gav os endnu mere blod på tanden.

Sådan var Liv Martines reaktion, da hun og Simone Thorup med idéen til Kagetid.dk vandt Dynamic StartUp Challenge sidste år.

Præmiepengene og den medfølgende sparring og rådgivning fra Hjørring ErhvervsCenter har medvirket til, at Kagetid.dk er udviklet fra idé til virkelighed.

Nu er Dynamic StartUp Challenge 2019 sat i gang. Hvilken iværksætter i Hjørring kommune har i år den bedste idé til en ny virksomhed?

Der er præmier til de tre første i konkurrencen, henholdsvis 40.000, 20.000 og 10.000 kr. samt omfattende gratis rådgivning og plads i det innovative iværksættermiljø GARAGEN.

Sidste frist for ansøgning er 31. januar.

Visionen bag Dynamic StartUp Challenge er at opmuntre og støtte iværksætteri til gavn for erhvervsudviklingen i Hjørring kommune.

Bag Dynamic StartUp Challenge står Erhverv Hjørring DYNAMIC i samarbejde med Erhverv Hjørring og Hjørring ErhvervsCenter.

DYNAMIC netværket består af en række aktive og erfarne erhvervsfolk indenfor produktion, IT, revision, jura, finansiering, kompetenceudvikling, markedsføring, forretningsservice med videre.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...