Tømmerhandel i Tårs er netop blevet kåret til Årets XL-BYG Byggecenter 2018 blandt kædens 111 forretninger.

HJØRRING: XL-BYG Tårs Tømmerhandel A/S er netop ved et stort arrangement den 9. januar blevet kåret til Årets XL-BYG Byggecenter 2018 blandt XL-BYG kædens 111 forretninger.

Tal fra brancheorganisationen Danske Byggecentre viser, at XL-BYG kædens forretninger generelt klarede sig bedre end markedet i 2018, og Årets XL-BYG Byggecenter 2018 vinder bl.a. på baggrund af største omsætningsvækst.

- Konkurrencen i byggemarkedsbranchen er hård og kunderne ændrer i stigende grad adfærd og flytter mere og mere handel over på internettet. Det havde vi ikke forventet for blot et par år siden. Det, vi i de fysiske forretninger skal overleve på, er faglig rådgivning og god personlig service. Derfor gør vi i XL-BYG Tårs Tømmerhandel A/S også meget ud af at efteruddanne vores medarbejdere, så de hele tiden er opdaterede omkring bl.a. nye trends for indretning af boligen. Samtidig gør vi meget for at skabe forståelse for, hvad god service er, udtaler afdelingsdirektør Dennis Andreassen.

Tårs Tømmerhandel A/S har de seneste år gennemgået en rivende udvikling. XL-BYG Elling Tømmerhandel A/S, overtog forretningen i 2013 og derefter er det gået stærkt.

Afdelingsdirektøren tilføjer at en stor del af succesen skyldes den gode service, nærvær til kunder samt XL-foreningsstøtte og gratis levering fra lager.

Butikken er en kombi-butik, der både handler med private og professionelle, og leverer gratis over hele Vendsyssel fra et stort distributionslager i Elling. Butikken er løbende blevet renoveret indvendig og i 2018 kom turen også til facaden.

Afdelingsdirektøren tilkendegiver, at han er stolt over kåringen som Årets XL-BYG Byggecenter.

- Det er forretningens dygtige og dedikerede medarbejderes præstation i hverdagen, som har gjort det muligt at vinde. Derfor skal præmiesummen på 10.000 kr. også bruges til i fællesskab at fejre kåringen, understreger Dennis Andreassen.

Udover beløbet på 10.000 kr. modtog vinderen en montre med en gylden hammer, som i 2019 vil pryde XL-BYG Tårs Tømmerhandel som et synligt bevist på den ærefulde titel.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...