Under overskriften TEMA VRÅ har 11 kunstnere skabt værker, der på forskellige måder fokuserer på Vrå.

VRÅ: Vrå–udstillingen har i år 30 udstillere - heraf fire gæster. Igen i år er der fokus på stationsbyen Vrå. Under overskriften TEMA VRÅ har 11 kunstnere skabt værker, der på forskellige måder fokuserer på Vrå.

AART architects viser modeller og plancher med den markante nye skole, hvor der for nylig var rejsegilde.

Ole Broager har lavet et forslag til en skulptur i Lunden, og Christina Capetillo har fotograferet Vrå i sin serie Kontinuum.

Søren Elgaard har lavet forslag til en gavludsmykning i Vestergade, som forventes udført i august. Niels Fabæk har fotograferet nærbilleder af byens arkitektur, og Bruno Kjær har lavet et relief, som han kalder Skyggedans med profiler af bysbørn. Karin Birgitte Lund har med udgangspunkt i gamle fotos tegnet Dyrskuet i Lunden ca. 1910, og Karen Havskov Jensen har i samarbejde med beboere i Vestergade lavet en serie, som hun kalder Indblik/Udsyn-Vinduer i Vestergade. Resultatet kan ses både på udstillingen og i Vestergade.

Gorm Spaabæk viser en væg med portrætter af Vrå-borgere. Laila Westergaard har fokuseret på Børnenes Jord i Vrå, og Thomas Wolsing viser et værk, som han kalder: TEMA VRÅ: Passing By.

Udover TEMA VRÅ vises der en omfangsrig og varieret udstilling af ca. 200 værker inden for arkitektur, skulptur, maleri, grafik, kunsthåndværk og tegning.

Trods coronavirus er Vrå-udstillingen på toppen og demonstrerer alsidighed og kunstnerisk kvalitet.

Vrå-udstillingen har fernisering lørdag 1. august klokken 14 til 17.

Udstillingen er åben frem til søndag d. 30. august.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...