Lørdag 30. marts får vinelskere i hele Nordjylland muligheden for at få en ekstraordinær vinoplevelse ved Supervin i Hjørring.

HJØRRING: Allerede på nuværende tidspunkt har mere end 200 mennesker købt billet til Supervins Forårssmagning. Det hele sker lørdag 30. marts, og vanen tro finder årets kæmpe forårssmagning sted i Supervins egne hyggelige lokaler på Skagensvej 201 i Hjørring.

- Det er essentielt for vores butik, at vores kunder får en god oplevelse og noget mere end de kan få andre steder, udtaler Mads Jensen.

Det er ikke nyt for Mads og resten af personalet hos Supervin at afholde store vinarrangementer. I oktober løb den årlige Supervin Festival nemlig af stablen i Hirtshals Oceanarium med mere end 800 besøgende mennesker på én dag.

- De erfaringer vi har gjort fra tidligere gør, at vi i dag kan garantere vores gæster et godt og vellykket arrangement, slår Mads Jensen fast.

Forårssmagningen byder blandt andet på kulinariske ”hapsere” og mere end 150 forskellige vine, som normal koster op til kr. 499,-

- Om det er ”good value for money”? Det kan jeg love dig for, at det er. Og det kommer altså fra mig, som er født og opvokset i Nordjylland, understreger Mads Jensen, og tilføjer:

- Når vi giver kunderne meget mere, end de både forventer og betaler for, så er det klart, at det er god værdi for pengene!

Billetterne kan købes på: www.supervin.dk/foraars-vinsmagning

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...