Hos Hjørring Vin og Tobak er salget af lodsedler med til at skabe fællesskab og få kunderne til at komme forbi til en sludder

HJØRRING: I nærmiljøet omkring Hjørring Vin og Tobak i Hjørring er den lokale vinbutik med til at skabe et socialt fællesskab i området. For at købe lodsedler kommer mange kunder nemlig igen og igen, hvilket ofte giver anledning til en snak om stort og småt, der er med til at styrke de lokale relationer.

Mariann Sibbern sælger Landbrugslotteriets lodsedler, og hun har gennem årene oplevet, hvordan lodsedlerne er med til at skabe et samlingspunkt i byen.

- Jeg elsker at tale med mine kunder, når de kommer for at forny lodsedler, og specielt er det sjovt at få alle til at se det gode i tilværelsen. Hvis ikke man har vundet noget i et helt år, skal man jo alligevel tænke på at pengene ender ude i lokalsamfundet i sidste ende, siger Mariann Sibbern i en pressemeddelelse.

Det billede kan John Wagner, der er direktør i De Samvirkende Købmænd, genkende.

- Vi underkender ofte den rolle, som detailbutikkerne spiller i forhold til at skabe social sammenhængskraft i de små samfund. Her kommer kunderne ofte for at handle flere gange om dagen, og så får de samtidig snakket med nogle mennesker, siger John Wagner.

Loyale kunder

Hos Hjørring Vin og Tobak i Hjørring oplever de samtidig, at lotteri er en af de varetyper, som skaber en kundeloyalitet, som lokale butikker har brug for – især i september og oktober, hvor Landbrugslotteriets lodsedler skal fornys, stiger salget.

Mariann Sibbern har uddelt mange gevinster gennem tiden, og ifølge hende er det hver gang en fornøjelse at ringe vinderne op. Hun har overbragt nyheden til vindere, der har vundet store beløb, og de reagerer næsten alle med en blanding af chok og stor glæde.

Fra april 2018 til april 2019 har Hjørring Vin og Tobak udbetalt 2.225.600 kroner i gevinstbeløb.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...