Feriekolonien Rødovrehus i Lønstrup danner i den kommende weekend ramme om årets nationale træf i Vespa Klub Danmark.

Omkring et halvt hundrede Vespa-entusiaster fra landets syv Vespa-klubber har sat hinanden stævne i den tidligere rigmandsvilla på Møllebakkevej, som siden 1957 har fungeret som feriekoloni for skolerne i Rødovre Kommune.

Vært for det nationale træf er landets yngste Vespaklub, Vespa Klub Nordjylland, og formand Ole Tanggaard glæder sig til at tage imod gæster fra nær og fjern.

- Vi ser frem til nogle dage i godt selskab. Vespa-scooteren er populær over hele verden. Vi er mange, der er medlemmer af en klub, men vi ved også, at der stadig er mange, der har en Vespa holdende i garagen uden at have et fællesskab at lufte den i. Det tilbyder vi, og vi har god plads til flere medlemmer, siger den nordjyske Vespa-formand.

Lørdag formiddag mellem 10.30 og 13 inviterer han derfor alle interesserede til at slå et slag forbi Rødovrehus, hvor det er muligt at kaste et blik på de mange scootere, som deltager i træffet, der starter fredag aften.

Lørdag er der foruden det åbne hus også generalforsamling i Vespa Klub Danmark, før træffets deltagere lørdag eftermiddag kører ud på en tur rundt i det naturskønne Nordvestvendsyssel på en rute, som blandt andet bringer dem forbi Hirtshals Havn og Hirtshals Fyr.

Så hold øjne og ører åbne derude i weekenden efter den italiense “hveps".

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...