- Vi ønsker at give folk en glad og positiv oplevelse i en tid, hvor meget er forandret og udfordrende, lyder det fra nordjysk band

HJØRRING: Det nordjyske dansorkester Version 1.0 forstår at skabe en fest. Men lige nu kan de ikke spille op på de nordjyske musikscener, og derfor livestreamer bandet en koncert på Facebook lørdag klokken 20.

- Vi ønsker at give folk en glad og positiv oplevelse i en tid, hvor meget er forandret og udfordrende. Vi kan alle godt trænge til lidt opmuntring, lyder det fra bandet.

- Vi havde egentlig droppet ideen om at livestreame en koncert, fordi vi syntes, at der allerede var lavet rigeligt af dette i den seneste tid. Dog tog det hele en drejning, da vores lydmand, Erik Olsen, pludselig kontaktede os og fortalte, at nu havde han skaffet en professionel OB-vogn (med bemanding - og så var beslutningen ligesom taget, lyder det fra Christian Nygaard i en pressemeddelelse.

- Vi var ikke i tvivl om, at vores forsanger og guitarists studie, Varmløse Recording i Sdr. Bindslev, skulle danne rammen om koncerten. Inden vi havde set os om, var der ydermere arrangeret lystekniker, en person til at styre livechat via Facebook m.v. samt en ekstra kameramand - udover de fjernstyrede kameraer - til at være i selve studiet under koncerten.

Alle involverede i koncerten, både på og bagved scenen, medvirker ulønnet.

Version 1.0 blev dannet i 2003 under navnet SixPack. Da den sidste af de originale medlemmer trådte ud af SixPack, besluttede de fire oprindelige medlemmer at starte op igen og meget apropos under navnet Version 1.0.

Version 1.0 har i adskillige år blandt andet været fast inventar i de store markedstelte lørdag aften på blandt andet Hjallerup, Sindal og Brønderslev Marked samt til et utal af halballe.

Bandet udgjorde desuden Ko i Ib Grønbech & Ko og var fast band for Ib Grønbech i en årrække.

De har også spillet med andre forskellige solister - blandt andre Anders Blichfeldt, Peter AG samt Kandis-Johnny - og har ligeledes nogle spændende koncerter forude – også med kendte solister.

Bandet består af Jens Varmløse, Lars Romedahl Møller, Mark Lundtoft Christiansen og Christian Nygaard.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...